Babyzen YOYO – en första titt!

av Anna

För bara några veckor sedan skrev jag om Babyzen YOYO och nu har jag fått hem en för att recensera här på bloggen. Fram till dess var Nuna Pepp den minsta vagnen i min ägo men som det framgår av bilderna ovan så är YOYOns litenhet i en klass för sig. Recension kommer om några veckor, och i början på december släpps vagnen till försäljning här i Sverige. Mer info om det finns på Babyzens FB-sida.

För den som har frågor om vagnen så går det utmärkt att ställa dem i en kommentar så lovar jag att kika lite extra på just det!

 

Du kanske också gillar

8 kommentarer

astrid 23 november, 2012 - 04:44

Hej, vad tror du om att förga en brio go från 2011? Köpte begagnat och gillar inte riktigt färgen, den är turkos/blå och jag skulle vilja ha den svart! Mvh

Reply
alltombarnvagnar 23 november, 2012 - 07:22

Hej Astrid!
Brio Go går absolut att färga, och just att färga till svart är ju antagligen det som ger bäst resultat!
/Anna

Reply
Emma 3 december, 2012 - 09:06

Hej,
funderar över hur den är att köra på lite ojämnare underlag? Typ någon cm snö eller grus.
Ryggstödet verkar rätt kort, hur sitter ett lite äldre barn i den? 2-åring?
Jättesnällt om du ville svara, för vagnen ser hemskt spännande ut.
Hälsningar/Emma

Reply
alltombarnvagnar 3 december, 2012 - 22:52

Hej Emma!
Grus har jag testat, och det gick himla bra. Den höll kurs, skakade inte och blev inte särskilt tungkörd. Ska försöka filma lite, men det får bli i snöigt underlag för nu är det supervinter här där jag bor. Du har rätt i att ryggstödet inte är så högt, min son som är drygt 1 m lång (3,5 år gammal) har bara stöd för nedre delen av huvudet men min dotter som blir 2 år i januari och är ca 90 cm har bra stöd.

Men det kommer att komma en massa mer info i recensionen, som jag jobbar på och som kommer publiceras innan jul, men mer än så törs jag inte lova!
/Anna

Reply
Emma 4 december, 2012 - 08:05

Tack för svar!
Då ska jag hålla utkik efter recensionen. 🙂

Reply
Tessan 4 december, 2012 - 12:10

Hej hej visst är det så att den har titt fönster i suffletten?

Reply
alltombarnvagnar 4 december, 2012 - 16:36

Hej Tessan, det stämmer bra det!
/Anna

Reply
Yasmin 18 juli, 2014 - 17:17

Hej, jag har några frågor..
Jag har beställt en Babyzen yoyo , jag köpte med sittdel, undrar om
Man kan lägga till liggdelen ? Eller om jag vill ha liggdel ska jag köpa ny barnvagn?

Reply

Lämna en kommentar