Regnskydd i regnbågens alla färger

av Anna

Från snö till regn, just nu befinner vi oss i en blöt period på året! Klassiska helsvarta regnskydd i all ära men för dig som lessnat på det monokroma så finns det faktiskt roligare alternativ på marknaden. Elodie Details har framställt regnskydd i tre av deras populära mönster; Retro Revolution, Stripes Oh Stripes och Rockabilly Dots. Från Sebra finns också två färgglada varianter – ett blått med bilar samt ett lila med ugglor. Tullsa är ju något utav en jätte inom regnskydd för barnvagn och de har faktiskt även mönstrade sådana. Svart respektive grått med blommor och ett lila med vita prickar. Från Gaia & Ko kan du välja ett som går i brunt och grönt.

 

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Jenny / Ekomamma i stan 29 februari, 2012 - 13:09

Snygga!

Skulle gärna ha ett snyggare. Fick panik en dag när det började spöregna ute och vi lämnat monsterskyddet till buggan hemma, så det fick bli första bästa (svarta). Förra året på barnvagnsmarchen delade de ju ut rosa regnskydd och det hade ju varit trevligt, men tyvärr hade vi en sån där dag när vi bara inte kom hemifrån så det bidde ingen march för oss.

Reply
Sara 3 april, 2012 - 20:03

Hej där! Du som har en Brio GO OCH grym koll på alla vagnar – vad säger du om regnskydd till sittdelen. Precis bytt från liggdelen och kom på att jag måste skaffa ett nytt. Själv tyckte jag att regnskyddet till liggdelen var i tightaste laget att kränga på, gissar att det är samma visa med sittdelen? Nå, vad rekommenderar du?

Go kväll!

Reply
alltombarnvagnar 3 april, 2012 - 20:43

Hej och tack! Jag har haft, men inte använt, Gos originalskydd. För precis som du upplever jag dem mest som svåra att ta på och att de tar upp stor plats vid förvaring. Tullsas klassiska svarta regnskydd är min favorit, de har funkat till ALLA singelvagnar jag haft. Så det är min rekommendation, absolut! Vill du ha något roligare med mönster så är ju Elodies regnskydd av samma modell som Tullsas!
/Anna

Reply
Linda 26 november, 2012 - 13:16

Jag letar mönstrat regnskydd till syskonvagn. Finns det?

Reply
alltombarnvagnar 26 november, 2012 - 13:18

Hej Linda! Vilken väldigt bra fråga. Jag kan rent spontant inte komma på något, men jag ska göra lite efterforskningar!
/Anna

Reply
Linda 26 november, 2012 - 13:33

Ja, gör gärna det. Finns så grymt snygga till singelvagnar, men vill ha ett till min dubbelvagn

Reply
Aleks 30 november, 2013 - 10:07

Hej! Finns det lite ” lättare ” regnskydd till Urban jungle duet
Utom deras klumpiga stormcover?

Reply
Anna 2 december, 2013 - 21:49

Hej Aleks, det finns det absolut! Det från Brio för syskonvagnar funkar på Dueten, om du har den med två sittdelar på! Och det blir väldigt litet när du inte använder det.
/Anna

Reply
Hanna 31 juli, 2014 - 00:37

Hej.
Jag har en baby jogger city mini double GT 2014. Jag undrar om du vet om tullsas regnskydd för 2 sittdelar passa till denna dubbelvagn? Upplever du att regn och snö kommer in eftersom den inte är heltäckt ?

Har du någon erfarenhet av babyjoggers orginalregnskydd för denna dubbelvagn? Jag tycker att den verka ta mycket plats och kanske svårt att vika ihop? har själv inte sett regnskyddet i verkligheten men eftersom den är av plast har jag bara antagit att den är så.

Reply
Anna 4 augusti, 2014 - 21:13

Hej, jag har inte testat det regnskyddet på den vagnen, men jag vet att Tullsas regnskydd generellt är väldigt stora i storlek så jag skulle blir förvånad om det inte funkade. Om regnskyddet inte har lucka för öppningen så ja, då finns absolut risk att det kan komma in lite regn och blåst, men har man suffletterna fullt utfällda under regnskyddet så är väl öppningen lite nedåtriktad och avskärmad?

Jo jag är ju inte så förtjust i klarplastregnskydd just av det skälet, bökiga att få på är de ofta och tar alldeles för mycket plats när man inte har dem på vagnen.
/Anna

Reply
A 8 januari, 2015 - 19:07

Hej, vet du vilken modell av Tullsas regnskydd som passar både ligg och sittdelen på donkeyn? Det verkar finnas flera olika modeller, för liggdel, för sittdel samt för jogger. Hittade ett fint zebramönstrat men det står att det är för sulky/jogger men ser ganska standard ut, vet du något om det?

Tack på förhand!

Reply
Anna 8 januari, 2015 - 21:42

Hej!
Jag har självt haft två olika modeller av Tullsas regnskydd på min Donkey (både till sitt- och liggdelen) och jag tycker faktiskt att båda funkar lika bra. Det som kanske hade snäppet bättre passform var det som var för sittdel/sulky, det andra var för liggdel men att det satt sämre kan också ha berott på att det var äldre.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar