Bugaboo High Performance Rain Cover

av Anna

Bugaboo har minsann inte legat på latsidan denna sommar, så här följer ännu ett inlägg med nya produkter från märket! Bugaboo har nu alltså valt att utöka sin kollektion av High Performance-produkter från en åkpåse till att även inkludera ett nytt regnskydd. Hallelujah, säger jag, som aldrig varit ett fan av deras originalregnskydd. Detta nya multifunktionella regnskydd kommer finnas i två färger – svart och himmelsblå. Som jag förstår det kommer regnskyddet säljas separat med ett rekommenderat pris på 660 kr. Slutsatsen jag drar är att de vanliga originalregnskydden således även fortsättningsvis kommer vara vad som ingår när man köper vagn från Bugaboo.

High performance rain cover är fritt från PVC och utgörs av en kombination av delar i klarplast och solida partier i färg. Regnskyddet har en tvärgående dragkedja som ska underlätta när man vill sätta i eller ta ut sitt barn ut vagnen. Regnsskyddet är anpassat efter Bugaboos barnvagnsmodeller, och finns alltså i ett uförande för Bee, ett för Cameleon och ett för Donkey/Buffalo/Runner. I och med att regnskyddets fästs runt ramen så funkar det förstås på både ligg- och sittdelen. Stort plus för att regnskyddet har en reflexrand för bättre synlighet i mörkret, känns som det kommer väl till pass under en lång, mörk och blöt vinter i Norden. Dessutom har regnskyddet insydda partier i mesh för bättre ventilation och det finns även en insydd, dold förvaringsficka så så regnskyddet ska bli enklare att förvara när det inte används.

Jag tycker regnskyddet ser riktigt fint ut! Det enda jag önskat utöver detta är en lösning för att också täcka Donkeyns sidokorg när man kör den i mono, men man kan inte få allt!


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Köp Bugaboo High Performance Regnskydd hos: Bugaboo

Du kanske också gillar

1 kommentar

Isabelle 1 oktober, 2017 - 23:32

Jag har hittat ett jättebra regnskydd till sidokorgen om du vill ha tips. Sök på raincover backpack på wish – den passar perfekt!

Reply

Lämna en kommentar