Bugaboo Fox med Bugaboo Breezy Sittdyna

av Anna
Bugaboo Fox sittdel med Bugaboo Sittdyna

Vilken sittdyna passar i Bugaboo Fox?

För den som rullar en Bugaboo Fox och känner ett behov av att hålla sittdelen fräsch så är det under sommarhalvåret ofta som valet faller på en sittdyna. Det är inte ett måste att ha en sittdyna i vagnen. Men det finns helt klart många fördelar med det. Sittdynan gör vagnen enklare att rengöra – att ta loss en dyna och slänga in i tvättmaskinen går betydligt snabbare än att montera av en hel klädseln. Sittdynan kan också göra sittdelen lite mjukare och mer ombonad. Dessutom kan en sittdyna vara ett enkelt sätt att pigga upp barnvagnen med lite färg

När det gäller frågan om vilken sittdyna som sitter bäst i Bugaboo Fox så är min rekommendation utan tvekan Bugaboos egen sittdyna. Läs gärna min guide för Bugaboos sittdynor, samt om skillnaden mellan vanliga sittdynan och breezy-sittdynan.

Bugaboo Fox med Bugaboo Breezy Sittdyna

Sittdynan med perfekt passform i Fox sittdel

Bugaboos sittdynor finns i ett brett utbud av färger. Men dessvärre inte i lika många olika mönster som en del universaldynor. På bilden ovan är en Bugaboo Breezy Sittdyna i färgen Arctic Grey i Bugaboo Fox. Passformen är helt perfekt och selen kommer ut på precis rätt ställen genom dynan. Vill man undvika att den övre delen av dynan faller framåt så kan man enkelt fästa fast den genom sittdelsklädseln. Då syns sittdynan som en rem på baksidan av Fox ryggstöd.

Öglorna som sitter överst på sittdynan använder man enbart i Bugaboo Bee. Då träs de runt sufflettknapparna. Tygremmen på sittdynan baksida (eller framsida, Bugaboos sittdynor vändbara) är till för när dynan ska användas i Cameleons, Donkeys eller Buffalos sittdel. I dem kan man nämligen lyfta på sittplatten och klämma fast dynan därinunder.

I Bugaboo Fox är det endast genom att dra igenom selen samt eventuellt knäppa ihop selen genom sittdelsklädseln som man fäster fast Bugaboos sittdyna. Men det räcker för att den ska sitta oklanderligt bra. Och den goda passformen är exakt varför jag endast använder Bugaboos sittdynor i Bugaboos barnvagnar.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se pris för Bugaboo barnvagnar och tillbehör hos: Bugaboo

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar