Blandad kompott!

av Anna

Här kommer ett fredagsinlägg med lite blandat innehåll. I nästa vecka kommer recensionen av Greentom Upp äntligen upp på bloggen och sedan en tillbehörsrecension med tillhörande tävling. Av någon anledning är det hur mycket tävlingar som helst på gång just nu – och två av dem tipsar jag om i det här inlägget!

bugaboorunner

I onsdags var jag på Bugaboos releaseevent för deras helt nya springvagn – Bugaboo Runner. Jag har skrivit om Bugaboo Runner tidigare men nu finns det lite mer konkret information presenterad. Vagnen når svenska återförsäljare den 12e juni, och chassit inklusive en adapter kommer att kosta 3999 kr. Vill man köpa en adapter lös, så kostar den 250 kr och det finns alltså en adapter för varje sittdel.

För poängen med Bugaboo Runner är att den ska funka som ett tillbehör till den Bugaboo-vagn man redan kör. Alla existerande sittdelar kan användas på Runner-chassit (Bee + och Bee3, alla modeller av Cameleon samt Donkey och Buffalo) och alla sittdelar kan användas både framåtvänt och bakåtvänt. Mig veterligen är detta den första godkända joggingvagn där du kan springa och samtidigt se ditt barn, och det är så efterlängtat!

Om man inte har en Bugaboo vars sittdel man kan använda, så kan man förstås köpa en Runner komplett med Runner-sittdel (i princip identisk med en Buffalo-sittdel), och priset på det ska enligt uppgift ligga på 7199 kr. Alla existerande Bugaboo-tillbehör funkar förstås även på Runner. Ja, okej, kanske inte ståbrädan då!

Klicka på länken ovan för att läsa mer detaljer från när jag såg Runner på Kind + Jugend-mässan i Köln, men för att snabbt besvara de vanligaste frågor: ja, handtaget kan ställas i tre steg och ja, den verkar verkligen som något att ha! Givetvis hoppas jag kunna erbjuda er en full recension av Bugaboo Runner senare i sommar.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Charlotte 8 juni, 2015 - 20:17

Hej! Varför kan man inte använda liggdelen till bugaboo runner? Vill börja jogga tidigt så då bör det vara utmärkt att kunna använda liggdelen.

Reply
Anna 10 juni, 2015 - 22:21

Hej Charlotte, ingen joggingvagn är godkänd för att användas till barn under 6 månader. Deras kroppar klarar inte de stötar som uppstår med en joggande vagn. Sen är det förstås så att Bugaboos liggdelar i praktiken funkar på Runner-chassit, så du kan ju ta en vanlig promenad så. Men det är inte att rekommendera att jogga med en bebis i liggdel.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar