En första titt på Quinny Zapp Xtra 2.0

av Anna

quinnyzappxtra20Om det är något som ni som läser bloggen och mailar till mig har gemensamt, så är det jakten på en bra bakåtvänd resevagn. Och att hitta en sådan är inte lätt. Utbudet är smalt och de alternativ som finns innebär oftast minst en kompromiss gällande de krav man ursprungligen hade på vagnen. Därför är jag lite extra glad att nu kunna testa Quinny Zapp Xtra 2.o. Den här vagnen är liten, lättkörd och blir framför allt väldigt kompakt ihopfälld. Sittdelen är vändbar, om man har den framåt så kan vagnen fällas ihop i ett stycke. Med sittdelen bakåt så finns viloläge och liggläge, dock ej upprätt sittläge. Suffletten är förlängningsbar och varukorgen helt okej med tanke på vagnens storlek. Bygeln på bilden är ett tillbehör som kan köpas separat, och vagnen har även sin egen resväska. Och även den kommer att testas, då jag skickar både vagn och accessoarer med på mina grannars semester där de kommer få utvärdera hur Zapp Xtra 2.0 funkar som resevagn på solig ort med en sexmånaders. Innan dess kommer jag själv köra vagnen här i Stockholm och se hur den håller för det. Recension får ni läsa i början av juni!

 

Du kanske också gillar

1 kommentar

JN 9 maj, 2015 - 09:37

Smidigt att man kan sätta på babyskyddet på vagnen också, om man är och shoppar…

Reply

Lämna en kommentar