Bugaboo Bee3 – ryktet var sant!

av Anna

bugaboobee3Bzzz… Ett nytt Bee har anlänt till Bugaboo-familjen! Bee3 är en uppdatering av Bee+ (som i sin tur var en uppdatering av Bee Classic) och precis som Cameleon3 var väldigt snarlik sin föregångare så är Bee3 vid första anblicken inte helt lätt att skilja från Bee+. Det enklaste kännetecknet att gå på är förstås att på Bee3 går suffletten att förlänga – så efterlängtat! Och det gör den faktiskt lite snarlik Bee Classic även om suffletten har en annan form. Den största skillnaden är dock att det nu finns en liggdel till Bee. Tanken är att Bee3 ska kunna funka som endavagn, från födsel till att barnvagnsperioden är över.

Liggdelen ska vara lätt att bära, lossas med två klick och kan stå separat så att barnet kan sova vidare i lugn och ro även efter att den tagits av från vagnen. Gissningsvis innebär detta att vagnen inte kan fällas med liggdelen på. Liggdelen kan även användas på de Bugaboo Bee som redan finns på marknaden och kommer att kosta ca 3300 kr att köpa separat. Liggdelens skräddarsydda klädsel kommer att finnas i följande fyra färger: svart, gråmelerad, dark khaki eller röd.

Priset för vagnen höjs, Bee3 kommer att kosta 6500 kr utan liggdelen och 8950 kr med den. Totalt kommer vagnen gå att köpa i 64 olika färgkombinationer. Basklädseln finns som svart, gråmelerad, dark khaki eller röd, och suffletten kommer finnas i svart, gråmelerad, dark khaki, röd, klargul, pastellrosa, isblå eller off-white. Själv är jag absolut mest nyfiken på den gråmelerade nyansen, melerat är ju väldigt trendigt i barnvagnsvärlden nu och återfinns på modeller från flera olika barnvagnsmärken. Ska bli intressant att se hur Bugaboo tolkning ser ut, kanske lite i stil med Cameleon3 3rd Avenue? Hoppas!

Bee3 är på många sätt omarbetad och förbättrad: hjulen är annorlunda, chassit ska ha mer stadga i sig, selen är nu och varukorgen tar numera 22 liter mot tidigare 16 liter. Bee3 har en ny sorts tyg som är mjukare och ska släppa igenom luft bättre för ökad ventilation. Tyger är också vattenavvisande, men går att tvätta, samt ger ett bra solskydd med UPF 50+. Vagnen finns hos återförsäljare från september i år och för den som undrar så har Bugaboo meddelat att suffletter för Bee+ kan användas på Bee3 men också att den nya förlängningsbara suffletten för Bee3 kan användas på Bee+. Det gillas!

Blir ni sugna? Jag är sugen på lite bzzz3!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Matilda 10 juli, 2014 - 22:17

Nu finns bilder på samtliga färgkombinationer uppe i vår webshop om du fortfarande är nyfiken ; )

Jobbar vidare med att lägga upp liggdelar, tillbehör etc.
Roligt med alla nya färgkombos man kan göra!

Ha det gott! Matilda

Reply
Utökar min barnvagnspark med ett bzz! 14 augusti, 2014 - 16:12

[…] alltså! Så därför ägnar jag nu en ganska stor del av min överblivna tid åt att tänka på Bugaboo Bee3. Jag har ju kört både Bee Classic och Bee Plus och känt någon slags mix av kärlek och hat till […]

Reply
Nicolina Zilliacus 23 april, 2015 - 09:34

Hej!

Först och främst, tack för en jättebra blogg! En sak jag undrar över som du kanske kunde hjälpa mig med är ifall du vet om Bugaboo Donkeys solsufflett även går att använda på en bugaboo bee +?

Tack snälla för svaret redan på förhand!

Mvh,
Nicolina

Reply
Anna 23 april, 2015 - 12:58

Hej Nicolina,
tyvärr, det funkar inte! Du måste ha Bees+/3s egen breezy!
/anna

Reply

Lämna en kommentar