Vilken är den smidigaste resevagnen?

av Lofsan

Quinny fortsätter sin satsning på färgstarka vagnar och utökar sin vagnarmada med den nya paraplyvagnen Yezz. Det innovativa med Quinny Yezz är att den är ultralätt och är den första paraplyvagnen som uppfyller måtten för flygplanens handbagage. Extraordinärt!

Yezz lanseras under våren 2012, sulkyn är designad för att passa den urbana förälderns alla behov och chassit är producerat i en glasfiber som gör vagnen både smidig och lätthanterlig.


Quinny Yezz är utrustad med en elastisk bärrem som gör vagnen lätt att transportera ihopfälld på ryggen. Den fälls ihop med ett enkelt knapptryck och tar liten plats i bilen samt vid förvaring i garaget eller förrådet. Vagnen presenteras i en pigg färgskala där färgena Pink Hybrid, Purple Rush, Green Curve och Yellow Move känns extra kul till våren. Accessoarer som regnskydd och en praktisk resväska finns att köpa till.

Quinny Yezz är lika användbar som sulky i stan som på semesterresan.

Vagnen kan användas för barn upp till 15 kg.

PRIS: Quinny Yezz kommer att kosta ca 2495 SEK

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Jennie 3 december, 2011 - 18:15

Verkar sjukt smart, men går den att fälla ner ryggstödet på? Ser inte ut så… Någon form utav lite mera vilande läge skulle man ju önska sig även om det är en resevagn.
Tack för tipset iaf!

Reply
lofsan 3 december, 2011 - 18:26

Nej, detta är en paraplyvagn utan liggläge. Det blir nog på kompromiss av storleken.

Reply

Lämna en kommentar