Nyhet från Bugaboo – Atelier Collection!

av Anna

Den första augusti släppte Bugaboos sin senaste limited edition – en stilren design som går under namnet Atelier Collection. Både Buffalo och Cameleon3 kommer finns i detta utförande, som kännetecknas av svart chassi och en klädsel i ljust stengrå, med svart insidan på suffletten och svart foder i liggdelen. Handtag och bygel är klädda i svart läderimitation och till sittdelen medföljer en quiltad sittdyna i svart. Jag har inte fått några prisuppgifter men senaste gången Bugaboo släppte en ltd edition Cameleon3 så gick den på 12500 kr, så jag gissar på runt 13000 för Cameleon3 Atelier och då förstås lite mer för Buffalon.

Som vanligt säljs både Buffalo och Cameleon3 i duopaket med både sitt och liggdel, sittdynan medföljer oavsett. En matchande åkpåse kan köpas separat. Atelier Collection släpps i september.

I Bugaboos pressutskick om Atelier Collection skrivs det följande: ”Inspirationen bakom Atelier Collection kommer från klassiskt franskt mode, berättar Barber Ebbinge, senior produktutvecklare på Bugaboo. Vi ville skapa något elegant och chict, men också modernt och tidlöst som verkligen sätter fokus på hantverket bakom produkten, berättar hon.” Den som hängt med i barnvagnsvärlden ett tag måste ju skriva under på det tidlösa, för det är inte ens ett decennium sedan som Bugaboo släppte ovan ltd edt av Cameleon + – Cameleon Off White Limited Edition. Mycket är sig likt med det svarta chassit, ljus sufflett och sitt- samt liggdelsklädsel samt det mörka fodret i sufflett och liggdel. Även denna Off White matchas med en svart varukorg. Tonen i denna ljus färgen är förstås annorlunda, denna är varm medan Atelier Collection är mer kall i sina färger. Men onekligen en snygg blinking till sin egen historia av Bugaboo, tycker jag!


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se pris för Bugaboos barnvagnar och tillbehör hos:Bugaboo

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Anna 15 augusti, 2017 - 05:06

Hej!
Jag tänkte ge mig på något så märkligt som att lyckas med att bara köpa EN vagn till nästa bebis. Funderar på en cam3 då jag har en förkärlek för Bugaboo (donkeyn gillar jag inte varukorgen på och buffalon är så jäkla tung) Tänkte gå promenader men nästan alltid asfalterat. Har en vision av att jag ska klara mig med vinterhjulen till. Tänkte ha den som resevagn också, men det mest utmanande den kommer råka ut för är Spaniens gator.
När du kört camen, och just trean då, har du upplevt att den lätt drar åt något håll om marken lutar? Mer än någon annan med svängbara framhjul?
Hur stötigt känns chassit när det tex ligger sand efter vintern på marken? (Haha, väldigt specifik fråga) men jag hade en stokke crusi en gång, gick på en väg där de såklart sandat, snön var borta och jag hade en burk med Cola i en mugghållare. ALL kolsyra försvann. Lite så är det iofs på min (eh jag menar barnets så klart) babyjogger city mini GT. Kort sagt; är den väldigt stötig, eller måste man bara vänja sig vid det chassit? Provade köra runt med vår fyraåring i en cam3, men det är ju en annan sak på ett butiksgolv.

Reply
Anna 17 augusti, 2017 - 21:18

Hej Anna!
Hm, det var ett bra tag sedan jag körde Cameleon3 och visst är den lite känslig för trottoarer som lutar, men inte mer än andra vagnar som jag minns det. Däremot blir den rätt stötig på ojämna underlag tycker jag. Men ställer du in framhjulens fjädring på max så hjälper det ju en del. Om du inte gillar det stötiga så skulle jag nog verkligen rekommendera en vagn med mer fjädring i chassit!
/Anna

Reply
Anna 23 augusti, 2017 - 08:36

Tack snälla! Skulle du säga att den är stötig som babyjogger city mini GT? Eller stötigare?

Reply

Lämna en kommentar