En första titt på Bugaboo Runner

av Anna

Bugaboo-RunnerI allra sista stund innan avfärd mot Gotland fick jag veta att jag kunde få med mig en Runner från Bugaboo att testa under sommaren. Tror ni jag var snabb på att tacka ja på det eller? Självklart! Så knappt två dygn senare har jag anlänt mitt sommarparadis och redan hunnit ta Bugaboo Runner på en kvick provtur. Och första intryck är ganska mycket wow. Rullet är helt fantastiskt, den rullade på av sig själv även vid uppåtlut? Vagnen är otroligt lätt, vilket också gör den lätt att häva och därmed enkel att styra. Hjulen gör Runner mycket terrängvänlig, det är nog enda vagnen som kan rullas över vår grova gräsmätta utan att fastna vid minsta grop eller annat hinder. Jag tog även med mig Bugaboo Donkey men jag har svårt att se att vi kommer välja någon annan vagn än Runner vid den här sommarens långpromenader. Och det är så otroligt smidigt att jag, med rätt adaptrar, kan använda min Donkey-sittdel på Runner-chassit, det gjorde att hela paketet tog upp så väldigt mycket mindre plats i bilen. Nu återstår en fullång löprunda och lite mer testande av vagnens fjädring och manövrering vid högre hastighet. Jag återkommer i slutet av sommaren med en fullång recension!

PS! Nu under min semester så har jag full intention att blogga på som vanligt men ibland kommer ju en dag på stranden emellan. För mer barnvagnsrapporter rekommenderar jag Allt om barnvagnars Facebook-sida och även mitt instagramkonto @babababies för dagliga barnvagnsbilder med tillhörande reflektioner (dock ett privat konto, så även en massa bilder på mina barn, mitt ansikte och dagens lunch typ). 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Matilda Karlsson 3 juli, 2015 - 10:54

Ser härligt ut!

Reply
Lisa 11 juni, 2017 - 17:25

Hej! Tack för din grymma blogg! Älskar att gå in här för info och mkt inspo 🙂
Vill bara dubbelkolla , jag har en bee5 med liggdel min som är nyfödd . Man jag är sugen på att löp runnern men att ha som promenad vagn på grusväg till sommaren o sen kunnat springa med den. Funkar liggdelen från bee5 att fösta på runnern?
tack igen, kram Lisa

Reply
Anna 12 juni, 2017 - 21:11

Hej Lisa, det funkar! Fästena är inte förändrade så du kan ha dina Bee5-delar på Runner!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar