Bugaboos garanti – ett extra år från och med april!

av Anna

bugaboo_logo

 

Från och med första april nu i år så utökar Bugaboo sin garanti, något jag även tidigare nämnt här på bloggen. Sedan innan så har Bugaboo erbjudit två års garanti på alla sina vagnar. När Bugaboo Donkey släpptes år 2011 så kunde man för syskonvagnen få ett extra år garanti på Donkeyn om man registrerade sin vagn på bugaboo.com inom en viss tidrymd från inköp. Det är detta erbjudande som från och med om en knapp månad alltså har utökats till att gälla samtliga Bugaboos vagnar. Inom 3 månader från inköpsdatum så ska du logga in på Bugaboos sida för produktregistrering, skapa ett konto om du inte redan har det och sedan knappa in vagnens serienummer. På så sätt får du ett extra, tredje år med garanti. Så funderar du på inköp av en Bugaboo-vagn just nu och inte har så bråttom, vänta några veckor till med inköp är mitt tips!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Sara 3 mars, 2014 - 09:45

Hej! Köpte precis en bugaboo donkey från Holland. Kan jag då vänta med att registrera den eller gäller det bara om man köper den efter april? Med vänlig hälsning, Sara

Reply
Anna 3 mars, 2014 - 22:07

Hej Sara, ja Donkeyn har ju redan det tredje garantiåret, registrera på! Men för Bugaboos andra vagnar så måste ha gjort inköpet 1 april eller senare för att få det tredje garantiåret.
/Anna

Reply
Petra 18 juni, 2015 - 06:29

Hej,
Jag är påväg att köpa en vagn behagnat som inte registrerats trots att den köpts i aug 2014. Kan jag registrera den och få tredje garantiåret?
Mvh Petra

Reply
Anna 18 juni, 2015 - 08:27

Hej, nej tyvärr. Bara förste ägaren med inköpsbevis (kvitto eller liknande) kan få garantin. Och för att få tredje året öht så måste vagnen registreras inom 3 mån från inköp, om jag minns rätt. Som andre ägare kan du aldrig använda garantin på vagnen.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar