Bugaboo times, they are a changin

av Anna

buffalonMellan tummen och pekfingret skulle jag gissa att jag var bland de 5-10 första i Sverige att äga en Bugaboo Donkey. Jag beslutade mig för att det var vagnen för mig endast baserat på en kort reklamfilm på YouTube. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag har aldrig haft någon annan vagn i min ägo ens nästan så länge som Donkeyn. Det är både min, min mans och mina barns favoritvagn. Men tiderna förändras, barnen blir större, behoven annorlunda. Nu har jag levt utan Donkeyn ett tag och det känns okej. Jag kommer aldrig glömma den vagnen men vi klarar oss, ofattbart nog, utan den. Kanske för att vi har fina Bugaboo Buffalo att rulla runt på istället. Kombinationen 2-åring + 4-åring + Buffalo med ståbräda är helt rätt för oss just nu. Det enda jag saknar är en hemmasydd, blommig sufflett men det behovet ska nog kunna tillgodo ses också, tids nog!

 

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Aysel 22 maj, 2013 - 12:54

Hejsan!
Jag undrar om du kan göra en video eller berätta om hur man justerar säkerhetsbältet på bugaboo donkey så att ett större barn får plats i den. Det räcker tyvärr inte för oss att dra upp eller ner på bältet vid ryggstödet.

Med vänlig hälsning,
Aysel

Reply
alltombarnvagnar 22 maj, 2013 - 20:56

Hej Aysel,
jag har tyvärr ingen Donkeyn längre men jag skulle kunna göra något liknande på Buffalon iofs. Det jag vet att andra gjort är att sprätta upp och förkorta förlängningen på axeldelen av selen, så att själva remmen blir längre. Kanske kan vara ett alternativ för dig?
/Anna

Reply
Anna 13 juni, 2013 - 13:30

Hej!!

Jag undrar hur du upplever Buffalon att köra. När man läser runt så det enda negativa man kan hitta är synpunkter på att den skulle vara:
-Dålig stötdämpning
-Trögstyrd och lite otymplig

Vad skulle du säga om de? Förstår att man självklart får mer gung i en stor brio och mer smidighet med en cameleon. Men om man ändå vill ha en rejälare vagn än cameleon och smidigare än happy, hur står sig Buffalon då?

Vad är dina andra tankar kring Buffalon nu när du har kört den lite mer?

Tack för en kanonbra blog i övrigt!! Fungerar lite som en bibel i barnvagnsdjungeln 🙂

Reply
alltombarnvagnar 15 juni, 2013 - 13:22

Hej Anna!
Då tycker jag den står sig bra! Den har ingen direkt fjädring, men helt ärligt så har ingen av Bugaboos vagnar det. Och fast jag älskar fjädringen i Brio Go så saknar jag den faktiskt inte i exempelvis Donkeyn och Buffalon. Sen stämmer det att Buffalon är lite trögstyrd och otymplig, men då jämför jag med Donkeyn som kan köras med ett lillfinger. Jag är faktiskt fortsatt väldigt nöjd med Buffalon, tycker det är en himla bra vagn i synnerhet om man rör sig ofta i lätt terräng och om man har stora barn.

Tack! 🙂
/Anna

Reply
e 2 oktober, 2013 - 09:16

Hej,

Undrar om det går att köpa buffalos förlängningsbara sufflett och använda den till donkey?

Tack.

Reply
Anna 2 oktober, 2013 - 09:20

Hej, ja det går! Den sitter väldigt pösigt om du använder Donkeyns sufflettbågar men köper du både Buffalo-sufflett och Buffalo-bågar så ser det helt okej ut.
/Anna

Reply
e 2 oktober, 2013 - 19:51

Tusen tack för svar.

Reply

Lämna en kommentar