Nya transportväskor för barnvagnen från Bugaboo

av Anna

Till och med jag, som är ett Bugaboo-fan, tycker kanske att mångsidigheten bland inläggen på bloggen på sistone inte har varit den bästa, men ni får hänga kvar och invänta lite bilder på vårnyheter från Elodie Details, recensioner av tidigare ej omskrivna vagnar på bloggen och snart kommer förhoppningsvis en till barnvagnsspaning från ett annat land.

Men, nu är det i alla fall så att Bugaboo släpper två nya transportväskor som åtminstone på bild ser ut att bli fantastiskt små när de är ihopfällda utan vagn. Jag har sett den Komfortbala Transportväskan (Comfort Bag – för Cameleon, Donkey och Buffalo) live och den verkar bra vadderad och smart konstruerad, med hjul och vadderade axelremmar. Bee-väskan, som kallas Kompakta Transportväskan, sägs ha lite mindre vaddering men blir å andra sidan pytteliten, så liten att den till och med ryms i vagnens varukorg. Ganska behändigt vid semesterresor! Comfort Bag ska i Sverige kosta 1590 kr och Compact Bag ska kosta 790 kr.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Linda 15 mars, 2013 - 12:07

Hej och tack för en mycket bra och intressant blogg!
Jag är själv en riktig Bugaboo-fantast och har haft en cameleon till mina två pojkar och även en bee plus. Nu när vi blev (lite oplanerat) gravida med nummer tre så hade vi hunnit göra oss av med vår cameleon… och gissa om jag blev glad när jag såg att Buffalon skulle komma!

Idag har jag monterat ihop våran sprillans nya Buffalo (black-black) och vilken skönhet! Känns som om de få saker jag irriterade mig på hos vår cameleon är tillfixade på den här modellen och jag ser fram emot att få börja använda den. Jag är för närvarande boendes i Tyskland och fick den levererad igår kväll och till ett pris som är ca 2500 kr billigare än om man köpt den i Sverige (tackar!!). Och om ca 2 veckor kommer bebben. 🙂 Ville bara dela med mig av min Buffalo-bebislycka! 😉

Jag har inte varit så uppdaterad på barnvagnsfronten på ett tag, men insåg att myggnätet numera inte medföljer. Det ska alltså gå att köpa till ett myggnät som passar alla bugaboo-modeller?

Kram
Linda

Reply
alltombarnvagnar 15 mars, 2013 - 22:00

Vad roligt! Grattis till kommande bebis och kul att vagnen känns så bra, tycker det är jätteroligt att du vill dela med dig av det här på bloggen!

Ja det stämmer, myggnät medföljer inte längre utan Bugaboo kommer sälja ett som väl iaf ska funka för Donkey, Buffalo och Cameleon3, hur det är med Bee vet jag inte riktigt. Men annars kan du ju köpa vilket universalmyggnät som helst egentligen!
/Anna

Reply
Michelle 20 mars, 2013 - 21:30

Hej,
Underbar blogg, undrar man något hittar man oftast svaret här 🙂
Såg inlägget om transportväskor och undrar om du vet när man kan köpa väskan som passar till Donkey?
Kommer dem släppas utomlands först?

Tack!
Mvh
Michelle

Reply
alltombarnvagnar 21 mars, 2013 - 22:41

Hej Michelle!
Den ska gå att köpa i Sverige från 1 april, så det är ju snart! Kolla med dina närmaste Bugaboo-återförsäljare och se till att de tar in ett exemplar till dig.
Annars vet jag webshoppar, t.ex. Kidzshop, som kommer ha den fr.o.m. 1 april!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar