Allt om Buffalo?

av Anna

Wow! Ja det är ju knappt jag tror mina ögon, men det står på riktigt en Bugaboo Buffalo i min hall nu och allt är Bugaboos förtjänst. Den här vagnen är en prototyp men så snarlik de riktiga vagnarna, som släpps den 15 mars, att jag faktiskt inte tror att någon utom möjligtvis produktuvecklarna av Buffalon kan se skillnad. Jag har inte hunnit testa den än, jag har bara provat att fälla ihop och upp den samt tagit lite bilder. Så som ni förstår blir det mycket buffel på bloggen en tid framöver och det väntar förstås en väldigt utförlig recension. Den lär dock dröja några veckor, för jag vill hinna få in en känsla för vagnen innan jag skriver vad jag tycker om den. Men den som väntar på något gott..! Passa på att bomba mig med frågor, jag svarar så snabbt jag kan.

 

 

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Caroline 1 mars, 2013 - 16:28

Hej!
Vad spännande 🙂 Ser fram emot din recenssion.
Har en fundering som du kanske kan luska reda på då du verkar ha god relation med Bugaboo. Jag tänkte nämligen köpa min vagn i England, alt beställa den hit, då den är mkt billigare där pga. av det svaga pundet. Men det står att den lanseras i England först till hösten, jag ska ha i slutet av oktober och är därför nyfiken på NÄR i höst de tänker sig.
Tack för en fin blogg!
C.

Reply
alltombarnvagnar 1 mars, 2013 - 22:45

Hej Caroline, det vet jag tyvärr inte men jag ska se om jag kan höra något om det. Som du säkert vet så finns den redan tillgänglig i Holland, euron är väl också rätt låg?
De släppte ju Cameleon3 den 1 september så kanske blir det samma nu? Jag återkommer när jag vet mer!
/Anna

Reply
Emelie 1 mars, 2013 - 17:02

Spännande!!!!!!!
Upplevs den som eller är den fortfarande behändig att ha med på stan i butiker?
Vilka bilstolar kommer det adapterar till?

Reply
alltombarnvagnar 1 mars, 2013 - 22:42

Jag hoppas kunna svara på dina frågor så fort jag hunnit testa vagnen lite mer! Vad gäller bilstolar så får jag återkomma, men jag gissar att det blir samma märken som funkar med Donkey och Cam3.
/Anna

Reply
Emelie 1 mars, 2013 - 17:02

Sol stor*

Reply
Jenny 2 mars, 2013 - 16:04

Hej!
Är Buffalon lika liten som CAM 3? Har din dotter testat att provsitta?
Jag har en CAM och min dotter på 1 år och 82 cm har huvudet nästan in i suffletten i liggläge.
Gillar vagnen men den kommer säljas då hon nog vuxit ur den innan vagnperioden är slut:(

Reply
alltombarnvagnar 3 mars, 2013 - 09:00

Hej Jenny!
Det finns bilder upp i bloggen nu, på bägge mina barn sittandes i Buffalon. Jag tycker den har en väldigt rymlig sittdel!
/Anna

Reply
Alltinggar 6 mars, 2013 - 19:32

Hej,

Vet du hur det är med tillbehör till Buffalo. Kan man köpa samma som till cameleon, eller måste man köpa specifika till Buffalo? Vi skall åka till new york o skulle vilja köpa en del tillbehör där. Men Buffalos är ju inte släppt där.

Vet du vad för adaptera men behöver för att kunna sätta babyskyddet i vagnen?

Tak för en informativ blogg!

Reply
alltombarnvagnar 6 mars, 2013 - 21:54

Hej!
Här har du en lista direkt från Bugaboo:

”Accessories for the Buffalo are:

Parasol
Seat liner
High performance foot muff
Foot muff
Breezy sun canopy (Buffalo)
Mosquito net
Cup holder
Organizer
Bag
Bugaboard
Adapter bugaboard (Buffalo/Donkey)
Transport bag
Car seat adapters (Buffalo)

All the accessories are universal for the whole Bugaboo stroller family except the marked ones with Buffalo”

Så som du ser så är det mesta universalt men bilstolsadapter, ståbrädeadapter och solsuffletten är specifika för Buffalon. Jag vet inte till vilka bilstolar de kommer att komma Buffalo-adapter, men gissningsvis precis samma som det finns Cameleon och Donkey adaptrar till!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar