Vårnyheter från Bugaboo

av Anna

 

Nämen titta här! Lite mer nyheter från Bugaboo! Nya suffletter i blått och gult med randig insida, vilket jag utgår ifrån betyder att detta är Bugaboos första canvassuffletter i två lager. Stilen påminner mig lite om Starke Adolf i böcker om Pippi Långstrump. Egentligen kan jag tycka att om Bugaboo ska börja med mönstrade suffletter, så hade de kunnat ta i lite mer. Jag säger som Tim Gunn i Project Runway – designers, wow me! Men det är mycket möjligt att de kommer växa sig på mig. Jag är ju trots allt svagt för både blått och randigt. Ser fram emot att få se dessa live, som ni ser på bilderna kommer de finnas tillgänglig till alla Bugaboos barnvagnsmodeller.

Jag tror jag måste sova på vad jag egentligen känner för dessa suffletter. Främst måste jag nog komma över min egen besvikelse, jag hade verkligen hoppats på något turkost eller lila till Donkey. Men hoppet är det sista som dör!

Fast vintern fortfarande håller sitt stadiga grepp om Sverige så tänker Bugaboo framåt, mot varmare årstider! Åtminstone är det så jag tror, det är i alla fall sommaren jag själv kommer att tänka på när jag ser bilderna på Bugaboos mest somriga vagn och mest somriga tillbehör ihopparade. Äntligen en snacktray till Bugaboo Bee! Av bilderna att döma fästs den direkt på chassit och borde därför passa på Plus såväl som på Classic. Förhoppningsvis ska den även gå att använda med sätet bakåtvänt. Jag hoppas ha mer info snart, allt jag vet hittills är att den ska släppas nu i mars.

För tvillingföräldrar så finns det nu en ny adapter för bilbarnstolar på Bugaboo Donkey. Numera funkar alltså även babyskydden Britax Römer Baby Safe Plus II, Baby Safe Plus SHR II och B-Safe på alla Bugaboos barnvagnsmodeller!

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Erica 18 januari, 2013 - 19:27

Jag håller med dig om färgerna, varför finns det inte fler färger till Donkeyn, jag har lila på min ’vanliga’ men funderar på att byta till en Donkey, men då vill jag ha fler färger att välja på. När man ser fantasin hos alla som syr egna undrar man ju varför inte Bugaboo härmar doom lite 😉

Reply
alltombarnvagnar 19 januari, 2013 - 17:52

Ja men precis! Kanske nästa gång att Bugaboo kan släppa ett lite spexigare mönster?
/Anna

Reply

Lämna en kommentar