Bugaboo High performance-åkpåse

av Anna

Här kommer en liten videorecension av Bugaboos senaste åkpåse, i folkmun kallad HP-åkpåsen. Jag har nu hunnit använda den ännu mer och tycker verkligen att det är en riktigt bra åkpåse om man har en Bugaboo-vagn. Byter mellan lockan hejvilt och har även börjat använda baksidan av åkpåse som sittdyna nu när det blivit lite varmare väder där jag bor, mycket smidig!

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Sami 30 november, 2014 - 01:53

Hej,

Jag undrar om Bugaboo High Performance åkpåsen passar till sittdelen på en Baby Jogger City Select?
Det är nämligen så att vi har en Baby Jogger CS och då Baby Jogger inte har några bra åkpåsar så tänkte vi att vi kanske skulle köpa en Bugaboo HP till den.

Hoppas du kan hjälpa oss med att få klarhet i detta.

Mhv
Sami

Reply
Anna 2 december, 2014 - 23:45

Hej Sami, jag har tyvärr aldrig testat HP-åkpåsen i City Selects sittdel, men vad gäller passform och uttag för sele så borde det inte vara något problem alls. Sen kanske upphängningen inte funkar lika bra, men jag minns inte just nu om sittdelsrygg och sufflett sitter ihop på City Select? Om de inte gör det så ska det ju även funka att trä HP-ålpåsen över ryggstödet på City Select.
/Anna

Reply
Vendy Lymeus 12 januari, 2015 - 13:46

Hej Anna!

Jag har sån sjuk beslutsångest vad gäller åkpåse och hoppas på input från dig. Vi har en Bugaboo Cameleon och jag väljer mellan Voksi Urban och Bugaboo HP. Man får ju mer för pengarna med HP, eftersom det är två olika lock, men Voksi Urban har ju fått bäst i test och är dessutom mycket snyggare! Vad röstar du för?

Hälsningar
Vendy

Reply
Anna 13 januari, 2015 - 22:11

Hej Vendy, just Voksi Urban har jag ju inte testat, men Voksi Frost. Och då skulle jag säga att om det är viktigt för dig att åkpåsen ska sitta bra i din Cameleon så är HPn den soklara vinnaren. Båda är i alla fall varma, men Urban kanske snäppet varmare än HP? Fast jag har varit väldigt nöjd med mina HP-åkpåsar och faktiskt verkligen använt mig av de båda olika locken efter väder och årstid.
/Anna

Reply
Anna 20 augusti, 2015 - 12:06

Hejsan! Tack för en jättebra sida!
Det här är säkert en dum fråga, men jag är verkligen supergrön på det här området…
Min fråga är om HP:n enbart kan användas i sittdelen, eller även i liggdelen i en Bugaboo-vagn?
Tacksam för svar!
Kram

Reply
Anna 21 augusti, 2015 - 23:57

Hej Anna, den funkar även i liggdelen. Se bild här: http://ombarnvagnar.com/2014/01/bugaboos-hp-akpase-i-donkeyns-liggdel/
Du får rulla upp den lite men så är det nästan alltid om du ska ha en normalstor åkpåse i liggdel. Det funkar, tycker jag!
/Anna

Reply
Ernada 6 september, 2015 - 21:32

Hej,

Om man inte köpt sittdyna till bugaboo vagnen kan man använda baksidan av åkpåsen som sittdy a isllet?

Reply
Anna 6 september, 2015 - 22:47

Japp, det går att ta bort locket helt så att baksidan kan användas som sittdyna! 🙂
/Anna

Reply
Andrea 7 november, 2015 - 09:07

Hej, fin blogg!
Vet du om denne og andre Bugaboo accessories passer til Priam 2-in-1 seat?

Reply
Anna 8 november, 2015 - 22:42

Hej Andrea,
ja det borde den utan problem göra, har inte testat men Bugaboo Cam/Donkey/Buffalo och Priam 2-in-1 är ju väldigt lika i sittdelen så jag kan inte se att det inte skulle funka!
/Anna

Reply
Ekici 17 oktober, 2020 - 11:35

Hej

Jag undrar om man kan använda sig av åkpåsen men samtidigt använda sig av suffleten på bugaboo foxen?
Alla bilder jag hittar så att man tagit bort suffleten, varför är det så?

Reply
Anna 18 oktober, 2020 - 15:40

Hej!
Det kan du absolut göra, jag tror de fotar med suffletten av för att visa hur åkpåsen ska träs över ryggstödet och att åkpåsen har hål för fällningsspärren baktill. Sen kan man bara sätta tillbaka suffletten igen, det funkar väldigt bra!
/Anna

Reply
Rebecca 28 oktober, 2020 - 23:04

Om du fick välja mellan elodie dun påse eller high performance buggabo, vilken hade du valt? Och varför ? 🙂

Reply
Anna 30 oktober, 2020 - 14:31

Hej Rebecca! Ska åkpåsen användas i en Bugaboo-vagn hade jag valt HP-åkpåsen, för den sitter så otroligt bra i Bugaboos sittdelar och det tycker jag är guld värt!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar