Bugaboo Roadshow – del 3

av Anna

I lördags var det dags för Gränby centrum i Uppsala att få besök av Bugaboo Roadshow och självklart var jag på plats för att titta (och delta) en gång till! Nu återstår bara två städer innan turnén är över. Nu på lördag 10 november kommer roadshowen till Hansa Baby i Malmö. Helgen därpå får Göteborg finbesök – den 17 november besöker Bugaboo Allum Partille och den 18 november är det dags Babyproffsen på Backaplan. Passa på att ta er dit för väl där får ni träffa de trevliga Bugga-representanterna, ni kan tävla om en egen Cameleon3 och kanske ta med er hem en Bugaboo-reflex, som ett minne. För den som är nyfiken på Cam3, Donkey, Bee+ eller några av tillbehören så är förstås roadshowen ett bra tillfälle att fråga någon som verkligen har alla svaren.

Cameleon3 är ju egentligen samma vagn som de tidigare modellerna av Cameleon, speciellt om man bara kastar en snabb blick på den, men den kommer med en massa små förändringar som sammantaget ändå gör Cameleon3 till en rejält förbättrad uppdatering. Det är alltid svårt att beskriva något så subtilt som känslan av att köra en vagn men Cam3 känns just lite mer stabil än sin föregångare, selen är ny av samma konstruktion som den som finns i Donkeyn och varukorgen är större. Dessutom är svart bas standard för Cameleon3, något som varit mycket efterlängtat av många Bugaboo-användare! På bilden ovan syns Cam3 packad så komprimerat som möjligt, utförd av Bugaboo-Katarina som verkligen har det rätta packningsknynket.

För att bättre visa på några av de smarta funktioner hos Cameleon3 så har jag satt ihop en egen liten Allt om barnvagnar-demonstrationsvideo. Håll till godo!

Passa på att ställa frågor till Bugaboo i kommentarerna, inom kort kommer jag att skicka iväg ett urval för att besvaras av Bugaboo!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Erica 10 november, 2012 - 22:44

Snygg vagn, helt klart! Jag har själv en Cam som jag är nöjd med.

Reply
Therese 11 november, 2012 - 16:04

Hej! Jag och min sambo kikar en del på Cameleon 3 men vi har några funderingar. Var har man skötväskan? När vi var inne i en barnvagnsaffär sa de att de inte rekommenderade att ha den på handtaget pga tipprisken. Då återstår ju varukorgen alternativt att han den hängande över axeln. Hade föredragit i så fall att ha den i varukorgen men vi tycker att det verkar vara svårt att nå varukorgen med sittdelen? Någon som har erfarenhet/kommentarer på ovan? /Therese

Reply
Therese 11 november, 2012 - 16:08

Menar såklart att det är svårt att komma åt varukorgen när man har liggdelen i. /Therese

Reply
alltombarnvagnar 11 november, 2012 - 22:33

Hej Therese! Det finns ingen barnvagnstillverkare som rekommenderar att ha skötväskan på handtaget… men i princip alla använder skötväskan så ändå. Med sunt förnuft och om man låter bli att packa skötväskan full med sten så är det ingen fara MEN känner mig sig orolig så är ju varukorgen ett alternativ.. Och ja, det stämmer att varukorgen på Cameleon iaf i mitt tycke är svår att komma åt med liggdelen på, men lite enklare på Cam3 än på äldre modellerna!
/Anna

Reply
Klara 11 november, 2012 - 21:02

Hej! På en bild i bloggens arkiv skriver du om barnvagnsdraperi, på bilden ser det ut som att det är ett blått med vita prickar, vet du något om det? Var det finns att få tag på? Tack! / Klara

Reply
alltombarnvagnar 11 november, 2012 - 22:35

Hej Klara!
Nja, jag har bara helsvarta barnvagnsdraperier från AddStroller, men insidan på några av min suffletter för Bugaboo Donkey är blåa med vita prickar, var det kanske dem du såg? Annars får du gärna kommentera under inlägget med den bilden så kanske jag bättre förstår vad du menar!
/Anna

Reply
Christina 12 november, 2012 - 13:59

Hej Anna! Hade inte möjlighet att komma sist till Roadshowen i Uppsala och det känns så trist! Hade varit kul att träffa dig.

Jag har en fundering om färger på Donkeyn. Jag är supernöjd med min färgkombo men alltid kul att byta lite 😉 Vet du om det dyker upp några nya färger i vår till Donkeyn? Det är främst en extra sufflett som jag tänkt mig. Är det slumpmässigt när de lanserar nya färger eller har de ett mönster så man liksom kan ana när det troligtvis kommer nåt nytt? Vet du nåt om det? Läs: För tusan hosta fram allt du vet nu! 😉 hehe

Reply

Lämna en kommentar