Bugaboo Roadshow – del 1

av Anna

Den sjätte oktober befann jag mig tillsammans med många andra i Nacka Forum utanför Stockholm, där Bugaboo hade byggt upp en liten testabana samt visade upp ett urval av Bugaboo-produkterna. Allt om barnvagnar har fått den äran att få följa Bugaboo Roadshow och jag kommer efter varje tillfälle göra ett inlägg med fokus på olika aspekter av vagnarna i allmänhet, tillbehören, nya Cameleon3 i synnerhet men också på era frågor så att ni kan svar direkt från Bugaboo på generella saker som ni har funderat över. På plats i Nacka Forum var trevliga Katarina från Bugaboo, vid varje Roadshow kommer även en Bugaboo-ägare närvara för att dela med sig av sina åsikter och erfarenheter av att köra en Bugaboo-vagn.

(Låt er inte luras av färgåtergivningen på bilden ovan – topsetet till Cam3 är i Cameleons kommunikationsfärg orange medan Donkeyn givetvis har sin röda kommunikationsfärg på sufflett och liggdelslock.)

Bugaboo Roadshow kommer att besöka några utvalda platser i Sverige; Norrköping den 20 och 21 oktober, Uppsala den 3 november, Malmö 10 november och Göteborg 17 och 18 november. För mer information, besök Bugaboo Sveriges Facebook-sida. Förutom roliga ballonger, Boo Magazine och möjligheten att få ställa frågor till någon som garanterat kan allt om Bugaboos produkter så ska man förstås ta tillfället i akt att provköra vagnarna på den lilla testbanan. Det var svårare än det kanske ser ut! Och om man först provkör Cameleon3 och sedan tar en bild på vad de gillar mest med den vagnen samt lägger upp den bilden på Bugaboo Sveriges sida på Facebook så är man med och tävlar om ett eget exemplar av Cam3!

Även om Cameleon3 känns som mittpunkten för Bugaboo Roadshow så finns både Bee och Donkey på plats förstås. Förutom vagnarna finns även Bugaboos nya High Performance-åkpåse med två olika lock att klämma på, samt den nya skötväskan som förvånade mig med sina genomtänkta lösningar på en förälders alla möjliga och omöjliga situationer i livet med ett eller flera små barn. Mer om den i ett kommande Roadshow-inlägg. Med på plats fanns också Organizern, Snack Tray, nya vinterhjulen till Cameleon3 och förstås topsetet i snygga petrol. Alla Bugga-fans som bor i eller kan ta sig till någon av städerna ovan ska förstås ta tillfället i akt och passa på, men för er som inte har tid eller möjlighet så vill jag tipsa om att ni redan nu kan börja tänka ut frågor till Bugaboo så hoppas jag att om en tid kunna ge er möjlighet att få ställa dem direkt till någon av Bugaboos representanter.

 

 

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Lovisa 14 oktober, 2012 - 19:02

Jag undrar när bugaboo donkey kommer att marknadsföras i en all black edition?

Reply
alltombarnvagnar 14 oktober, 2012 - 21:49

Det är en väldigt bra fråga, jag sparar den!
/Anna

Reply
Christina 14 oktober, 2012 - 19:56

Hej! Väntar sååå på min Donkey 🙂 Hoppas jag har möjlighet att komma iväg till Bugaboos monter när de kommer till Uppsala. Är du där då?

Reply
alltombarnvagnar 14 oktober, 2012 - 21:49

Vet du, jag funderar faktiskt på att åka dit! Återkommer när jag vet säkert! 🙂
/Anna

Reply
Christina 15 oktober, 2012 - 10:54

Hej igen! Va kul! Har faktiskt också en fundering till Bugaboo: Om jag förstått det rätt så har Donkeyns sittdel bara två lägen framåtvänd: upprätt och vilo. Varför kan man inte fälla sittdelen till fullt liggläge när den är framåtvänd? Hoppas du förstår min fråga. 😉

Reply
alltombarnvagnar 16 oktober, 2012 - 09:46

Hej Christina! 🙂
Jag ska fråga dem, men jag är ganska säker på att svaret blir att Donkeys sittdelar är bredare upptill än nedtill, och för att få vagnen så smal som möjligt så är endast viloläge möjligt i framåtvänt läge eftersom att sittdelsramen då ligger mot chassit/handtaget. Det är fysiskt möjligt att pressa ned sittdelen till liggläge både i mono och duo, men då töjs liksom chassit ut och det är förstås inte bra. Men jag ska bolla det vidare till Bugaboo också!
/Anna

Reply
Hannah 16 oktober, 2012 - 12:23

Hej!

Funderar på hur man bäst bäddar i en Donkey liggdel för en vinterbebis. Passar deras nya åkpåse High Performance i liggdel utan att det blir för knöligt?

/Hannah

Reply
alltombarnvagnar 16 oktober, 2012 - 17:46

Det ska jag ta reda på om den gör! 🙂
/Anna

Reply
Johanna - mamma till Max & Lowe 17 oktober, 2012 - 12:35

Men hur snygg är inte den där morsan som står där då? :p

Reply
alltombarnvagnar 17 oktober, 2012 - 18:41

Very snygg! 🙂

Reply
Camilla 17 oktober, 2012 - 19:29

Hej!

För 2 veckor sedan fick vi hem vår fina Donkey (köpt av MM i Holland). Vi fick även det nya förbättrade chassit. Tyvärr har vi redan hört en del knäppande från chassit när vi har tagit promenader (har bara kört Mono än så länge, lillebror kommer i början av december). Min fråga är om du har stött på samma problem o hur du isf löst det? Eller fråga gärna Bugaboo direkt om man ev kan smörja chassit eller hjulen så det inte knarrar/knäpper? Tack på förhand o tack för en bra o intressant blogg!

/Camilla

Reply
alltombarnvagnar 18 oktober, 2012 - 08:30

Hej Camilla!
Jag vet att Bugaboo i första hand vill att man som kund vänder sig till återförsäljaren man köpte vagnen av, i ert fall MM. Jag har tyvärr också hört att även det nya chassit låter mer ’än vad som är acceptabelt för vissa, men jag har också hört att det ska komma ett nytt chassi där just det har förbättrats/byggts bort i november. Så du kanske ska fråga MM om det?
/Anna

Reply

Lämna en kommentar