Cameleon 3 och My first car

av Anna

Nu är Cameleon3 officiellt släppt för försäljning! På Norrtullsgatan hade man arrangerat butiken väldigt fint i morse, vi stod och tryckte vid dörren innan öppningsdags och medan mina barn omarrangerade butiken till ett lite mindre välordnat tillstånd så klämde jag på Cameleon3 för första gången sedan min fantastiska resa till Bugaboo HQ i Amsterdam i börja av maj i år. Vagnen var lika fin som jag mindes den och framför allt kändes förbättringarna lika bra som första gången jag hörde talas om dem! Sedan dess har ju även den svängbara bygeln tillkommit och den var verkligen något i hästväg. Det är bara att hålla tummarna för att Bugaboo inför en liknande även på Donkeyn, och när jag ändå är igång vill jag återigen önska att petrol kommer som färg på topset och sufflett även till Donkey och Bee+.

Alla ”gamla” babyskyddsadaptrar funkar på Cameleon3 och det är i nuläget inte några ytterligare babyskydd, utöver de som redan nu finns tillgängliga, som kommer att bli kompatibla med Cameleon. Den nya åkpåsen, med två lock, är nu också tillgänglig för köp med den tidigare modellen av åkpåse, utformad för Cameleon, Bee+ oc Donkey, kommer att finnas kvar i sortimentet som ett komplement. En annan nyhet är att Bugaboo i oktober släpper en ny skötväska, jag har bara sett den på bild i katalog så jag kan tyvärr inte säger mer om den än vad ni själva kan läsa i texten. Den ska enligt uppgift kosta 1090 kronor och jag tolkar katalogen som att den kommer finna i svart med röd insida, samt i sand med svart insida.

Sista men inte minst har jag nu fått se My first car, Victor&Rolf for Bugaboos-skapelsen som inte liknar någon annan Bugaboo. Jag var lite skeptisk tidigare då pr-bilderna är tagna i väldigt hårt ljus som faktiskt inte gjorde vagnen rättvisa. Den visade sig vara väsentligt mycket snyggare live, framför allt gillade jag den gråskinande chassit. För den som fallit för My first car så kan jag meddela att man behöver ta fram sin djupaste plånbok då prislappen sägs ligga på 17000 kronor. I övrigt finns nu förstås även vinter/terränghjulen för Cam3 i butik, de gamla vinterhjulen kommer förstås inte att fungera i och med att hjulupphängningen är annorlunda nu.

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Emma 6 september, 2012 - 07:56

Det har kommit adaptrar för Britax också! 🙂

Reply
Sofia 18 september, 2012 - 15:04

Stämmer det verkligen att den gamla adapterna till Maxi Cosi funkar på Cameleon3? Enligt Bugaboos hemsida tycks det vara en ny modell som är den enda godkända. Den har jag dock inte sett till försäljnings någonstans?!

Reply
alltombarnvagnar 18 september, 2012 - 18:16

Hej Sofia! Det var Bugaboos egen Sverige-representant som sa så till mig, så jag tror att det är tillförlitligt. Med tanke på att den äldre ramen ska funka på Cam3s chassi så är det ju också rent logiskt så att även de ”äldre” adaptrarna funkar på Cam3.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar