Bugaboo Roadshow

av Anna

Jag hoppas kan erbjuda mer information inom kort, men jag ville redan nu passa på att tipsa alla nollåttor eller andra som befinner sig i Stockholmsområdet nästa helg att ni den 6 oktober kan se, klämma på och testköra Cameleon3 i Nacka Forum. Allt om barnvagnar kommer självklart vara där och dokumentera. Ses vi då?

 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Kim Jarestad 1 oktober, 2012 - 21:17

Hej!!
Vill tacka dig för en supernice blogg och bra svar vid frågor och andra funderingar jag haft. Nu har jag i alla fall fått hem en Cam 3, all black, och jag är totalt förälskad. Som jag väntat! Jag funderade länge över om en donkey mono eller en cameleon skull passa oss bäst. Det blev ju som sagt en cam. Sedan hade jag beslutsångest över färg på chassit. Men det löste sig också efter ett par besök i din blogg. Hör av dig om det är frågor JAG kan hjälpa dig med, vad gäller denna vagn 😛

Ha det fint! /Kim

Reply
alltombarnvagnar 2 oktober, 2012 - 09:25

Tack Kim för din fina kommentar! Det kan säkert komma att dyka upp frågor, ska lägga ditt erbjudande på minnet! 🙂
/Anna

Reply
Hemlig Mamma 4 oktober, 2012 - 15:25

Hej. Tack för en väldigt informativ och vettig blogg! Jag har en fråga jag hoppas du kan hjälpa oss med:

Vi kommer nog att köpa en begagnad Cam till vår nya bebis och nu undrar jag om det är något speciellt vi skall tänka på?

Vi kommer att testa att fälla ihop den och fälla upp den, och såklart kolla så bromsarna fungerar. Men är det någon annan funktion som kan vara extra bra att ha koll på?

Och hur ser man om det är ett fösta eller andra generationens chassi? Vill helst ha en lite nyare, 2nd gen, men är lite orolig för att bli lurad.

Reply
alltombarnvagnar 4 oktober, 2012 - 18:50

Hej Hemliga mamman!
Fäll upp och ihop samt bromsen är det du nämnde och som jag absolut tycker ska kollas, sen brukar jag också kolla efter rost, klädseln kollar jag så att den inte är sliten, trasig eller möglig. Kolla att selen är hel, om vagnen är solblekt. På Cam skulle jag också kolla hur pass slitna framhjulen är, är de väldigt slitna drar det ner värdet för nya kostar 350 kr styck.

Lite osäker på hur du menar med första eller andra generationens chassi dock. Det finns tre versionen av Cameleon, skillnaden mellan den äldsta och den förra (Cameleon +) är att att på den äldsta regleras höjden på handtaget med hjälp av vingmuttrar du skruvar på, på Cam+ med hjälp av snäppfästen. Så skillnaden syns väldigt väl.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar