Bugaboo Bee Neon Pop

av Anna

I våras släppte Bugaboo Cameleon Neon Pop med detaljer i en flurecerande korallröd färg och marinblått chassi. Nu finns Neon Pop även i Cameleon3-utförande förstås, och samtidigt lanserar Bugaboo officiellt Bee+ Neon. Samma koncept som för Cameleon men med en knalligt gul färg på detaljerna. Även till Bee+ Neon kommer det åkpåse och även en cocoon i samma färgutförande. Personligen känner jag att det är omöjligt att inte dra någon annan slutsats än det till slut även kommer gå att få Donkeyn i Neon Pop-edition. Och om neondetaljerna då går i turkos så kan jag redan nu meddela CSN att hösten studiebidrag kommer segla rakt ner i Bugaboos ficka för en Donkeyn Neon Pop vore ett sådant utmärkt tillskott till min barnvagnspark! Låt oss hoppas!

Bugaboo Bee Neon kommer att kosta 6500 kr, samma prisnivå som för All Black. Bugaboo åkpåse med Neongula detaljer kommer att kosta 1349 kr och då är det förstås inte den senaste multifunktionella åkpåsen med två lock. Cocoonen för Bee i Neon Pop kommer att kosta 1089 kr och allt detta kommer att finns tillgängligt hos utvalda återförsäljare från och med oktober.

 

Du kanske också gillar

1 kommentar

Buffy 7 september, 2012 - 23:33

Coolt med lite färg på ”fälgarna” på däcken.
Vagnar ska ju inte bara vara snygga utan säkra.

Jag har tagit upp något annat i min blogg som har med barns säkerhet att göra!
Idag har jag haft ett tema som ligger mig varmt om hjärtat, och som jag tror ligger de flesta föräldrar varmt om hjärtat: Barns säkerhet i bil!

Kolla dessa två inlägg, det är tänkvärd och viktig information!
http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy/2012/09/07/film-om-barns-sakerhet-i-bil/
http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy/2012/09/07/barns-sakerhet-i-bil/

Läs, dela, gilla och sprid gärna vidare, det här känns så viktigt! 🙂

Trevlig helg!

/Ida

Reply

Lämna en kommentar