Svängbar bygel till Cameleon3

av Anna

Det har varit på tal sedan de första produktbilderna på Cameleon3 offentliggjordes men nu går Bugaboo ut och bekräftar att Cameleon3 kommer med en ny bygel. Den går att klicka lossa på sidan och svänga upp för ett förenkla i och urtagandet av barnet i vagnen. Bygeln verkar även vara i ett läderliknande material vilket vore logiskt med tanke på att skumgummit i den gamla sortens bygel visat sig vara rätt känsligt för bett och hack. Huruvida bygeln kommer att fungera även på äldre Cameleons är inte bekräftat. Men. När jag såg Cam3 i Amsterdam så hade den inte den nya bygeln. Så min gissning är att det är samma fästen och att den svängbara bygeln kommer vara kompatibel även med äldre vagnar!

Uppdatering: Nu har jag fått mer information från Bugaboo och bygeln kommer inte att funka på äldre Cameleon, jag antar att de helt enkelt har ändrat fästena. Och den ska inte gå att köpa separat utan medföljer vagnen. Vad det är för material uppdaterar jag er om så fort jag fått mer svar.

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Marie 6 augusti, 2012 - 11:55

Åhh, vad glad jag blev nu! Heja heja det var på tiden!

Reply
Marie 6 augusti, 2012 - 12:04

Vet man något datum vagnen beräknas komma till Sverige och butik?

Reply
alltombarnvagnar 6 augusti, 2012 - 12:13

Javisst, 1 september släpps Cameleon3!
/Anna

Reply
Kim Jarestad 15 augusti, 2012 - 07:16

Å, jag har letat efter vilket datum den släpps 🙂 HUR får man då tag i den? Jag vill ha en så fort som möjligt ju! Och i Borås finns dom inte i butik. 😀
Vet du om dom finns å plocka med sig hem den 1:e?
Tack för en as nice blogg btw! Är själv lite freeky förtjust i barnvagnar och barnprylar och min kära man tycker jag är smått galen 😉 så har inte ägt alla vagnar jag önskat.. Hehe.

Reply
alltombarnvagnar 15 augusti, 2012 - 19:14

Hej Kim!
Cameleon3 släpps den 1 september och går redan att beställa i vissa butiker. Kolla in Kidzshop t.ex.! Eller så ringer du runt till olika butiker och hör efter om de kommer ha Cam3 i lager när den släpps.

Livet är för kort för att man inte ska testa alla barnvagnar man är sugen på! 😉
/Anna

Reply
Evelina 23 augusti, 2012 - 22:38

Ja verkligen! ”livet är för kort för att man inte ska testa alla barnvagnar man är sugen på! :)”

Härlig blogg!

/Evelina en barnvagns-testare ( jag och mitt barn har redan hunnit testa 6 vagnar sedan 1,5 år tillbaka- är jag tokig som mamma tro?!

Reply
alltombarnvagnar 24 augusti, 2012 - 11:33

Tack! Och haha, du är inte tokig alls! Jag har varit mamma i 3,5 år och har tappat räkning men har i alla fall haft fler än 20 vagnar. Du borde gå med i min Facebook-grupp Barnvagnar!, om du inte redan är medlem förstås. https://www.facebook.com/groups/141568512604292/
/Anna

Reply
Ellen 22 augusti, 2012 - 15:19

Jag är verkligen sugen på att skaffa denna, jag köpte en cameleon all black i april så känner mig ju något snuvad på det… Men jag behöver ju ingen liggdel längre. Jag vet att det går att beställa reservdelar och plocka ihop sig endast en sittvagn på vanlig cameleon på till exempel kidzshop men har inte sett detta någonstans för cameleon 3. Har du någon uppfattning om ifall detta kommer vara tillgängligt någonstans eller hur länge man brukar få vänta på att reservdelar släpps?

Reply
alltombarnvagnar 22 augusti, 2012 - 15:57

Hej Ellen!
Tyvärr, det kan jag nog inte svara på. Rimligtvis borde det finnas reservdelar till Cam3 samtidigt som vagnen släpps för försäljning, den 1 september. Men om det är så att du tänker bygga dig en hel Cam3 och bara skippa liggdelen så undrar jag om det blir så mycket billigare? Om det är bara bygeln du är ute efter så har jag förstått det som att den itne ska funka på ramen på gamla Cam, och tydligen ska den gamla sortens ram funka på Cam3, men inte tvärtom. Dvs vill du ha bygeln för Cam3 måste du även ha Cam3 -chassi och Cam3-ram. Hoppas jag kunde vara till någon hjälp!
/Anna

Reply
Ellen 22 augusti, 2012 - 16:33

Tack för svaret! Jag håller tummarna. 🙂 Nej jag tänkte nog byta hela chassit då. Dvs köpa allt utom liggdel, lite beroende på pris naturligtvis. (Nu tror jag att man hamnar ca 2000 kr under fullt pris om man köper delar till en sitt-cam.)

Jag tycker att förbättringarna verkar lovande, men ska klämma och känna i butik först. Eftersom jag planerar att ha vagnen i tre år så tror jag att det vore en bra investering också, när det blir dags för mig att sälja så kommer ju reservdelarna till cam+ fasas ut som jag förstår det…

Reply

Lämna en kommentar