Tjyvkik på Nuna Pepp!

av Anna

Jag har för bloggens räkning fått möjligheten att testköra och recensera en Nuna Pepp, som jag skulle vilja säga konkurrerar framför allt med utbudet lättviktssulkys och resevagnar. Hittills har den imponerat på mig men inom några veckor hoppas jag kunna komma med en utförlig recension med alla Peppens både brister och förtjänster! Den helt perfekta kommer jag nog aldrig hitta men det är alltid roligt att få ett tillfälle att testa något nytt och vidga vyerna.  Till dess tycker jag att ni kan spana in den här videon för mer information.

Glöm för all del inte att ställa era frågor om/till Bugaboo under inlägget nedan, om ni har några! Och skynda på, på torsdag bär det av!

 

Du kanske också gillar

1 kommentar

Ola 29 november, 2012 - 01:18

Det finns mycket att spåna på gällande rätt val 🙂 Bra sida för att förkovra sig.

Reply

Lämna en kommentar