Bugaboo Duo ihopfälld

av Anna

Här är en bild på en Bugaboo Duo ihopfälld i bagageutrymmet på en Opel Astra kombi från 2006. Gott om plats för annat än vagnen!

(Fast egentligen är det här inlägget främst ett svepskäl för att prova på mobilbloggning inför morgondagens resa!)

20120509-204008.jpg

Du kanske också gillar

2 kommentarer

MaryCaroline 10 maj, 2012 - 18:34

Hej! Jag undrar vad ni säger om en vagn som denna: http://www.jollyroom.se/produkter/barnvagnar-1/kombivagnar/2me-kombivagn-berlin-svart-vit.html Det är en budgetvariant och den har fått bra omdömen från köpare. Det enda jag hört negativt om den är att den kanske är lite bred. Undrar om ni vet någonting om detta märke och kanske också om denna modell? Kanske har ni något tips på en annan kombivagn som påminner om denna som också inte heller är så dyr?

Reply
alltombarnvagnar 11 maj, 2012 - 18:22

Hej!
Jag vet tyvärr inte så mycket om den vagnen, men 64 cm är inte så farligt brett. Däremot är den rysligt tung, över 15 kg! Det finns syskonvagnar som väger flera kg mindre än så! Min tanke är att du borde leta på Blocket efter en begagnad Brio Happy eller Emmaljunga City Cross i fint skick istället! Jag är lite skeptiskt inställd till vagnar som är sådär billiga, lite ”man får vad man betalar för”. Men Brio och Emmaljunga vet jag gör gedigna vagnar så det brukar generellt inte vara något problem att köpa deras vagnar begagnade!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar