Ta bort klistermärken eller reflextejp från vagnen

av Anna

Om din barnvagn av en eller annan anledning har klistermärken eller reflextejp på chassit som du skulle vilja få bort så kan jag dela med mig av mina färska erfarenheter på området. Absolut bästa tipset är att med hjälp av hårtork värma upp klistret och dra bort tejpen bit för bit. Är klistermärket kallt så smular det sig bara och allt man får loss, medan fingrarna blöder, är en liten liten bit i taget. När jag hettade upp reflextejpen så kunde jag långsamt dra av den utan att en enda bit lossnade. För de klisterrester som ändå återstår så gjorde kemisk bensin susen, finns att köpa i färghandeln. Chassit på bilden är även putsas med Autosol Kromglans.

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Linn 7 maj, 2012 - 15:42

Hej! Ville bara lämna en kommentar om att jag googlade reflex tejp ta bort så hittade jag ert inlägg! 🙂 Supe glad blev jag 🙂 Då min sambo satte ditt tejpen för ca 3 år sedan på vår vagn och jag tyckte illa om det redan då. Och nu när vårt andra barn har kommit så ska tejpen bara bort 😉 Hoppas att detta fungerar! Måste bara ragga upp en hårfön först. Kanske är den enda tjej som inte har en hårför? 😉 haha. Ha det så bra och håll tummarna för mig! 🙂 Kram/ Linn

Reply
alltombarnvagnar 7 maj, 2012 - 19:14

Haha, vad roligt! Men underbart att du kan dra nytta av mina erfarenheter! Låna en hårfön av grannen, jag LOVAR att det blir enklare då!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar