Bugaboo + Mini Rodini = SANT

av Anna

I morse släpptes nyheten att Bugaboo har inlett ett exklusivt designsamarbete med Mini Rodini. Som ni ser på bilderna är det en Bugaboo Cameleon med mörkgrå bas och Mini Rodini-topset, deras pandamönster på en offwhite botten. Vagnen säljs i sin helhet, inga lösa topset alltså, för 11000 kronor. Vagnen släpps 1 maj på NK Lek & Baby och på Mini Rodinis butik på Nytorgsgatan i Stockholm. Det är först till kvarn som gäller! Vagnen är dessutom exklusiv i ordets rätta bemärkelse, endast 20 stycken exemplar har tillverkats så vill du sticka ut på stan med den här godbiten så gäller det att hänga på låset när vagnarna släpps för försäljning!

Vagn nummer 1 av 20 stoltserar på sitt podium. Jag gillar verkligen färgerna i mönstret, det här topsetet andas vårkänslor! Mest förtjust av allt blev jag i att de valt att göra suffletten i två lager så att det även är mönster på insidan. Både bebis och barnvagnsförare får njuta av pandaeffekten! Sådana små men väldigt genomtänkta detaljer uppskattar jag verkligen.

Under mitt korta samtal med Mini Rodinis representant på plats så kom det fram att det här mönstret faktiskt även var den första idén de hade för topsetet, och den höll sig således hela vägen till produktion. Mini Rodinis designer Cassandra Rhodin funderade enligt uppgift på en kritvit botten men valet föll på offwhite delvis för att det är något mer smutståligt men mest för att det helt enkelt blev snyggare så. Är man lagd som jag och älskar att matcha låter man som ägare av en Bugaboo + Mini Rodini-Cameleon förstås inte tillfället passera att matcha barnet med vagnen!

Den 28 april firas samarbetet med ett kalas hos Mini Rodini och Lek & Baby på våning 4 på NK i Stockholm, och då är alla Bugaboo- och Mini Rodini-vänner välkomna!
/Anna

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Jessica-Vinn fyndlåda till ett värde av 1049kr med leksaker och kläder! 18 april, 2012 - 18:45

Jättesöt verkligen 🙂
Tack för du delar med dig av bilder och så bra information 🙂
Kram på dig

Reply
alltombarnvagnar 18 april, 2012 - 19:08

Så lite så, det är ju min passion, som du vet! 🙂
Kram!

Reply

Lämna en kommentar