Fälla ihop Bugaboo Donkey Duo

av Anna

Många frågar mig om hur man bäst fäller ihop Bugaboo Donkey och hur man gör för att den ska ta så lite plats som möjligt i bagageutrymmet. Här ovan ser ni en kortare film på hur jag fäller ihop vår Donkey Duo. Det, enligt mig, bästa sättet att fälla ihop vagnen utan att repa chassit och utan att skumgummit på handtaget tar i marken.

Ta av bygeln på ena sittdelen och lägg den i sittdelen. Ta av den andra sittdelen och stapla den i den första. Klicka loss sittdelen och ställ undan/in i bilen. Ha handtaget i lägsta läget, trycka in knapparna och fäll ned handtaget. Ta tag i mittstången och lyfta upp chassit i luften. Se till att framhjulen är raka så att chassit blir så platt som möjligt.

Vill man ha chassit ännu mindre kan man konvertera det från duo till mono innan man fäller ihop det. Chassit kan sedan läggas ned i bilens bagageutrymme eller så kan det stå och balansera på handtag och bakhjul. Ska man ha det ståendes är det viktigt att låsa bromsen innan man fäller vagnen. Har du en Donkey Duo med en liggdel så föreslår jag att du staplar liggdelen ovanpå sittdelen för att undvika att få ned grus och smuts i liggdelen.

Har du några andra funktioner du skulle vilja se på film så går det bra att meddela mig i kommentarerna!
Gäller både Bugaboo Donkey och Bugaboo Bee+.
/Anna

Uppdatering: Jag var tvungen att redigera bort ljudet för att få videon att fungera, ledsen för dröjsmålet!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

mammaTea 4 april, 2012 - 13:31

Det hade varit jätte bra att få se om det det nu gick att se…

Reply
alltombarnvagnar 4 april, 2012 - 19:16

Nu ska det funka! 🙂

Reply
mammaTea 10 april, 2012 - 19:47

Tack!

Reply
Livmodern 4 april, 2012 - 20:02

Tack för superbra videoinstruktion!

Reply
spiderchick 10 april, 2012 - 14:01

haha tusen tack för tipsen och alla länkar 🙂 Ska genast kolla in detta 🙂

Reply
alltombarnvagnar 10 april, 2012 - 14:11

Gör det och maila mig om du har några frågor! 🙂
/Anna

Reply
Tillägnat husbandet @ mammaTEA 10 april, 2012 - 20:55

[…] husbandet se och lär och gå in hos Allt om barnvagnar och läs en bra beskrivning om hur man enkelt fäller ihop […]

Reply

Lämna en kommentar