Bugaboo gör nytt samarbete med svensk designer

av Lofsan

Onsdagen den 18/4 tillkännager Bugaboo ett samarbete med en svensk kvinnlig designer. I samarbetet släpps ett ytterst begränsat antal barnvagnar; Bugaboo Cameleon med sufflett i det exklusiva mönstret. Vad vagnen kommer att kosta och hur många vagnar som säljs i serien är okänt i skrivande stund. Precis som att vi trots noggranna efterforskningar inte kunnat klura ut vilken designer det rör sig om. Det är första gången Bugaboo släpper en produkt enbart för den svenska marknaden, tidigare har till exempel Hello Kitty´s mönster setts på originalsuffletter i Asien. Bland andra tidigare samarbetspartner med Bugaboo kan nämnas Marc Jacobs och Bas Koster, Missoni och Paul Frank. Ryktena går om att ett samarbete med ytterligare ett stort världsberömt modehus är på gång efter sommaren. Oavsett så är Bugaboo i gasen med nya exklusiva produkter!

Spännande!

Låt oss återkomma med mer information!

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Sara 10 april, 2012 - 17:57

Vad kul!
Ser fram emot nåt häftigt!

Reply
Erika - Emblas mamma 11 april, 2012 - 09:35

Vilka är de hetaste kandidaterna då tror ni? En stickad eller broderad suffla av Odd Molly kanske : )

Reply
alltombarnvagnar 11 april, 2012 - 09:52

Haha, det vore något det! Men kanske inte så praktiskt? 😉
/Anna

Reply

Lämna en kommentar