Regnskydd på Bugaboo Donkey

av Anna


Här kommer en liten video med tips om hur man enklast får på regnskyddet på Bugaboo Donkey, samt en jämförelse mellan originalregnskyddet och universalregnskydd från Tullsa.

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Sandra 11 april, 2012 - 13:57

Massor av tack! Helt suverän video! Har precis beställt vår Donkey och funderat på just detta. Riktigt informativt och bra!

Reply
Sandra 11 april, 2012 - 14:02

Hej igen! Jag skulle gärna läsa lite om ”sommartillbehör” till Donkeyn. Om man får barn mitt i sommaren, vad behöver man då? Myggnät? UV-skydd? Parasoll? Vad har ni haft och vad skulle ni rekommendera?

Reply
alltombarnvagnar 11 april, 2012 - 16:20

Bra idé! Ska fixa ett inlägg om det inom kort!
/Anna

Reply
Julia 20 april, 2012 - 22:27

Till vår donkey köpte jag det här regnskyddet http://www.syskonhuset.se/barnvagnstillbehor/297-regnskydd-syskonvagn.html
Eftersom jag har tvillingar som sitter åt samma hål så passade det utmärkt och tar liten plats när det inte används.

Det funkar även om jag bara skulle ta med en av töserna för då täcker den korgen 🙂

Idag köpte jag en mountain buggy duet och regnskyddet som fanns att köpa till var värdelöst, tror du att denna blir för stor http://www.syskonhuset.se/barnvagnstillbehor/276-regnskydd-syskonvagn.html

Reply
alltombarnvagnar 21 april, 2012 - 07:26

Hej Julia!
Spännande! Hur funkar det regnskyddet om ett av barnen sover i fullt liggläge och andra sitter i fullt sittläge?

Om du vill ha ett genomskinligt regnskydd så funkar det där säkert bra till Dueten, kanske blir lite stort men inte för stort. När jag hade min Duet, och de jag känner som har en Duet, har använt Brios (svarta prassliga) regnskydd för syskonvagn. Sitter helt perfekt!
/Anna

Reply
Camilla 14 oktober, 2012 - 06:29

Hej,

Har sett denna super bra video, tack för tipsen. Tycker själv original regnskyddet är såå bökigt och klumpigt så tänkte köpa tullsas. Måste dock fråga för då jag söker på dessa regnskydd så hittar jag två varianter ett mindre till sittvagn och ett större. Vilket använder du?

Tusen tack igen:-)

Reply
alltombarnvagnar 14 oktober, 2012 - 12:48

Hej Camilla, kul att videon kunde vara till hjälp för dig! Jag har två olika regnskydd från Tullsa, det ena är liggdel och det andra är för sulky (det har en lucka för handtaget). bägge funkar lika bra!
/Anna

Reply
Camilla 14 oktober, 2012 - 13:07

Tack:-) Då borde det nästan vara det mindre. Hihi lite dum är jag i denna barnvagnsdjungel.

/Camilla

Reply
freja 10 oktober, 2013 - 06:10

HEJ
Ska köpa regnskydd från tullsa till donkeyn. Sitt eller liggdel, vad ska jag ta? En av vardera som du? Eller fungerar alltså båda varianterna? Vad är bäst?

Hälsning
Freja

Reply
Anna 10 oktober, 2013 - 23:01

Hej Freja! Du kan ha vilket som, de sitter lika bra på Donkeyn. Men om du ändå kan välja fritt så ta det för sittdel el sulky, så kan du även ha användning för det om du sen någon gång kör en vanlig sulkyvagn!
/Anna

Reply
Camilla E 8 januari, 2014 - 01:30

Hej!
En liten fråga, har baby jogger city select, och har fått för mig att man kan ha bugaboo donkeys regnskydd på den, kan det stämma? (Jag tycker bugaboos är mycket bättre med luckan fram )

Reply
Anna 8 januari, 2014 - 23:28

Hej Camilla!
Bra fråga, jag har aldrig testat själv men tycker mig ha hört samma som du. Misstänker dock att de kan vara aningen för stora då Donkeyns ram är större – jag vet att Donkeyns-sufflett blir alldeles för stora om man sätter dem på City Selectens sufflettbågar. Kan tyvärr inte ge ett mer specifikt svar än så!
/Anna

Reply
Melanie 13 november, 2015 - 11:39

Hej!
Jag har en bugaboo donkey som i dagsläget har en liggdel och en sittdel i, vad ska jag ha för regnskydd som är bra och smidigt? Och vad passar bra sen när jag har 2 sittdelar?
De 2 som följde med ser inte ut som på filmen du har och jag vet ärligt talat inte vad som är fram och bak… 🙁
Min bugaboo är den nya(?) modellen med förlängbar sufflett om det skulle ha betydelse.
MVH
Melanie Håkansson

Reply
Anna 15 november, 2015 - 21:26

Hej Melanie,
det stämmer, den där videon har några år på nacken och Bugaboo har gjort nya regnskydd sedan dess. Jag använder fortfarande främst Tullsas och Elodie Details regnskydd på min Donkey, har två regnskydd om jag kör den i duo. De funkar på både sittdel och liggdel!
/Anna

Reply
Rebecca 16 april, 2019 - 21:37

Hej!
Är det Tullsas regnskydd för liggdel eller sittdel man borde köpa till donkeyn?

Reply
Anna 17 april, 2019 - 17:27

Hej, jag skulle ta det för sittdel eller det för sulky, det är lite större! Och tar du det för sulky kan du längre fram använda samma regnskydd om ni börjar köra någn typ av framåtvänd sittdel.
/Anna

Reply
Helena 5 mars, 2021 - 20:18

Tack för bra video! Även 9 år senare

Reply
Anna 9 mars, 2021 - 09:56

Tack! 🙂

Reply

Lämna en kommentar