Bugaboo Happy Bugs

av Anna

happybugs_1

I fredags fick jag ta med mig min lilla familj för ett Bugaboo event där de små fick utforska sina kreativa sidor på Dieselverkstan i Nacka, medan de lite större barnvagnsnördarna fick kolla och klämma på Bugaboos senaste suffletter från Andy Warhol-samarbetet. Happy Bugs släpps nu i november och mer om priser kan ni läsa om i tidigare inlägg här på bloggen. Pressbilderna visade sig vara något missvisande, på dem ser suffletterna rätt gråa ut och även färgerna verkar nedtonade. På riktigt var det väldigt färgstarka insekter och jag upptäckte till min glädje att suffletterna har dubbelt tyg så även barnet som åker i vagn får något roligt att titta på! Bugaboos ordinarie utbud av suffletter är ju enkla i tyget, tidigare suffletter från Andy Warhol hade dubbelt tyg men enfärgad insida i antingen svart eller offwhite. Den enda sufflett jag känner till från Bugaboo som haft mönster även på insidan är Mini Rodini-suffletten. Jättekul att de börjar med detta och det tror jag kommer göra dessa suffletter lite extra populära!

happybugs_2Det kommer även finnas två Happy Bugs-tillbehör; en åkpåse och en cocoon. De är verkligen jättefina att se på med roligt mönster men jag önskar att de också haft den gråa basfärgen. Offwhite på en åkpåse känns för min egen del mindre kompatibelt med två storasyskon som ska hämtas från förskolan efter att ha utforskat skogen och sandlådan med hela kroppen. Har man renligare barn än mina eller kanske väntar första barnet så kan det nog fungera bättre! Ska hålla utkik efter dessa på stan, Bugaboo är ju ett fortsatt mycket populärt märke i Sverige och Stockholm så jag räknar med att se en Happy Bugs-stylad vagn rulla förbi innan årsskiftet.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar