iCandy Peach Jogger

av Lofsan

Idag fick jag äntligen möjlighet att se och provköra den nya iCandy Peach Jogger som snart kommer till Sverige. På varuhuset John Lewis i London har de precis anlänt och vi är på besök i stan en vecka så jag passar på att undersöka barnvagnsutbudet.

iCandy Peach Jogger finns i tre färger: blackberry, cranberry och glacier. Du kan välja mellan luftdäck eller EVA-hjul. Peach Jogger är med sina 60 centimeter en av de smalaste trehjulingarna på marknaden, jämför till exempel med Urban Jungles 68,5 men känns ändå stabil i sidled tack vare längden på chassit tillsammans med framhjulet; 105,5 cm i låst läge. Sittdelen är tyvärr lite i minsta laget tycker jag, precis som iCandy Peach´s andra modeller. Däremot, och det är det som skiljer Peach Jogger mot många andra trehjulingar är att sittdelen kan vara vänd både framåt och bakåt.

iCandy Peach Jogger marknadsförs inte som en barnvagn som går att springa med men däremot som en modern barnvagn med stilren design som fungerar lika bra i stan som på landet. Jag har själv ägt en iCandy Peach med två framhjul, och använt den både som singelvagn och i Blossom mode, som syskonvagn. Jag älskar designen på chassit och storleken på varukorgen, att Peach numer finns som trehjulingvariant är ju grymt för familjer som rör sig både i butiker och i skogen. Jag hoppas kunna provköra Peach Jogger med barn i så småningom.

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Camilla 11 november, 2012 - 17:58

Är sugen på en Peach jogger men funderar lite på hur länge man kan använda vagnen. Tycker att sittdelen ser väldigt liten ut, precis som du skriver. Du som har haft den, hur länge har dina barn rymts i sittdelen?

Reply
alltombarnvagnar 11 november, 2012 - 22:34

Hej Camilla!
Lovisa bloggar inte länge här på AOB och jag har inga egna erfarenheter av Peach Jogger. Ska se om jag kan hitta någon som kan svara på din fråga!
/Anna

Reply
Camilla 12 november, 2012 - 15:04

Aha ok, ja då kan det ju vara svårt för dig att svara på frågan 🙂

Reply

Lämna en kommentar