Bugaboo Buffalo Classic

av Anna

Bugaboo Buffalo ClassicVårnyheter från Bugaboo! Den för Cameleon3 så populära Classic-kollektionen har nu smittat av sig på Buffalo – säg hej till Buffalo Classic! Vagnen kommer att finns till försäljning i två av Classic-färgerna och valet föll på den marinblå och den gråmelerade. Helt rätt tycker jag! Precis som Bugaboos andra Classic-vagnar har även dessa quiltat foder i suffletten, i en snyggt mörk off white-nyans. Det quiltade är en blinkning tillbaka till de äldsta modellerna av Bugaboo som hade den snygga detaljen. Buffalo Classic har även bygel och handtag klätt i läderimitation i svart och även chassit är svart. Med Buffalo Classic-vagnarna medföljer en skötväska i matchande tyg, med handtag, avtagbar axelrem och igenstängsningsbar med blixtlås. Buffalo Classic kommer kosta 13000 kr och finns tillgänglig från 1 juni. Vid tidigare, liknande släpp har vare sig klädslar eller tillbehör gått att köpa separat så gissningsvis är det så även denna gång. Den här stilen är precis vad jag älskar hos barnvagnar, för min egen del så väntar jag dock ivrigt på att Donkeyn också äntligen ska få bli en Classic-kompis! Hoppas den dagen inte dröjer så länge att mina barn slutat åka vagn bara!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

malin 3 juni, 2016 - 09:34

Hei!
Ser du har lagt ut den nye classic, men vet du evt. hvor man får kjøpt den skøtvæskan som du har på bilden der :)?

Reply
Anna 3 juni, 2016 - 09:37

Hej Malin,
den kan tyvärr inte köpa separat utan ingår med vagnen!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar