Anna testar – allt UTOM barnvagnar

av Anna

För första gången gör jag med ett enda inlägg än avstickare från bloggens tema för att berätta om något annat jag också kommer att pyssla med en tid framöver:

annatestarbonti

Här på Allt om barnvagnar har jag nu i drygt två år skrivit om just allt om barnvagnar och barnvagnstillbehör. Det är mitt stora intresse i livet och inget jag planerar att sluta med inom en snar framtid. Mitt barnvagnsbehov förnyas och förändras i takt med tiden, och utbudet på marknaden är knappast stillastående det heller. Hela tiden släpps nya barnvagnsmodeller, en ny sorts tillbehör, helt nya märken dyker upp i butik och det finns helt enkelt alltid något att utforska som man aldrig råkat på förut!

I höstas blev jag kontaktad av Bonti.se och idag lanserar de sin nya hemsida, med en ny förbättrad webshop och en speciellt liten blogg som just nu heter Anna testar. I bloggen har jag givits möjlighet att testa och utvärdera olika typer av barn & babyrelaterade produkter, precis som jag här skriver om barnvagnsrelaterade produkter. Eftersom att jag väntar mitt tredje barn så kommer Anna testar-bloggen ha ett inledande fokus på graviditet och därefter på babyprodukter och tillbehör, exempelvis bärsjalar, selar och andra typer av prylar som jag använt länge och har en åsikt om men som helt enkelt inte platsat att skriva om här på min egen blogg.

Är ni nyfiken på min åsikt om annat än barnvagnar så kan ni alltså med fördel besöka min Anna testar-blogg på Bonti.se, och hör gärna av er till anna.lavfors@bonti.se om ni har sypunkter att dela med er av eller förslag på barn & babyprodukter ni vill ha detaljgranskade av mig.

Nu återgår vi till barnvagnar här inne, och jag har en massa roliga inlägg på gång!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Petra 4 februari, 2014 - 21:58

Va kul! Har läst inlägget om krämerna, tummen upp! Är gravid o har längtat efter just en sån blogg!

Reply
Anna 7 februari, 2014 - 16:39

Hej Petra, vad kul att höra! Ja jag hoppas det kommer komma upp många inlägg av den typen på bloggen, har själv inte läst så mycket i den stilen och tycker det är jättekul att få skriva om mer än ”bara” barnvagnar!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar