Cameleon 3 – bildbonanza!

av Anna

(Du som inte är ett Bugaboo-fan, blunda lite nu så ses vi efter helgen! ) Här kommer pressbilderna på Cameleon 3, direkt från Bugaboo. Som sagt, om frågor dyker upp, ställ dem i kommentarerna så svarar jag så snabbt jag kan!
/Anna

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Tahira på Londonsvenskar.com 1 juni, 2012 - 15:39

Är det några mer förändringar på liggdelen? Kan man fortfarande lätt lyfta av liggkorgen och bära i ”handtaget”?

Reply
alltombarnvagnar 1 juni, 2012 - 15:41

Inga andra förändringar vad jag kunde se och det var heller inget som Bugaboo nämnde!
/Anna

Reply
Julia 5 juni, 2012 - 00:15

Hej, tack for en bra blog med mycket bra information!
Just nu ar jag ganska besviken pa Bugaboo. Bestallde en Bugaboo cameleon direkt fran Bugaboos hemsida den 28 maj, bara fa dagar innan nyheten om den forbattrade modellen. Kanner mig besviken och lurad eftersom det inte gavs nagon information om att modellen jag betalade fullpris for just hade blivit forlegad. Vantar mitt forsta barn i mitten av September och hade naturligtvis vantat pa den nya modellen, med mycket forbattringar som jag verkligen uppskattar, om de hade gett nagon information!

Reply
alltombarnvagnar 7 juni, 2012 - 07:56

Hej Julia!
Vad tråkigt att du känner så! Bugaboo gick ju ut med den här nyheten till hela världen samtidigt, dvs nu den 1a juni, så mer information än så har ingen haft tillgång till. Om du precis betälla en vagn så har du ju säkerligen någon slags ångerrätt, kan du inte återlämna än ny och invänta Cameleon 3 istället?
/Anna

Reply
Julia 7 juni, 2012 - 19:45

Jo, har kontaktat bugaboo (USA) och vi far skicka tillbaka vagnen, de betalar frakten at oss, sa att vi kan invanta den nya modellen!! Hoppas bara att aven Cameleon 3 kommer i en ’all black edition’.
MVH

Reply
alltombarnvagnar 8 juni, 2012 - 09:06

Hej Julia!
Cameleon 3 kommer säkert komma i All Black, men det lär ju dröja något år eller två, skulle jag tro.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar