Diono Quantum Classic

Skrivet onsdag, 21 februari, 2018 · 49 Kommentarer

Recension av Diono Quantum Classic
Inköp: Ordinarie inköpspris för Quantum Classic är cirka 7995 kr. Vagnen jag kört är ett recensionsexemplar från Diono.
Tillbehör: Sittdyna, luftpump, regnskydd och babyskyddsadapter.
Typ av vagn: 2-in-1-vagn, kombivagn.

Diono är en tillverkare som i Sverige antagligen inte direkt förknippas med barnvagnar utan desto mer med barnvagnstillbehör. Jag har tidigare skrivit om olika sommartillbehör, såsom parasoll, mugghållare etc från Diono. Med modellen Quantum så är tanken nu att slå sig in också på barnvagnsmarknaden. Quantum finns i ett antal olika versioner och den jag har testat kallas Quantum Classic. Den har en liggdel som byggs om till sittdel, och vice versa. Det finns alltså ingen separat ligg- eller sittdel som behöver förvaras, inte ens ett extra tyg eftersom att det är själva klädseln som konfigureras om efter behov. Diono Quantum Classic tar 9 kg i liggdelen och ombyggd till sittdel är vagnen godkänd för hela 22 kg. Den är ganska tung med sina 14,3 kg men helt normalbred. Över bakhjulen mäter vagnen 61 cm.

Som liggvagn är Quantum Classic både ombonad och rymlig. Med hjälper av dragkedjor fäster man väldigt snabbt ett ljust innerfoder längs med ramen och sen lägger man bara i den medföljande madrassen. Sittdelsklädseln med selen finns kvar där under men tar man sig tiden att lägga den plant så tycker jag inte att den känns nämnvärt genom madrassen. Själva spännen kan man placera så de ligger mot sidorna. Även liggdelslocket fäst med dragkedja och har en bra kant som står upp en bit. Men bäst av allt är förstås att det tack vare den enorma suffletten är väldigt enkelt att skärma av liggdelen så att det är mörkt och lugnt där inne.

När det är dags att byta över till sittdel så byggs Diono Quantum Classic väldigt enkelt om. Det är faktiskt så snabbt gjort att man kan byta mellan lägena fram och tillbaka under dagen, vilket kan vara smidigt för den som har ett barn som villa halvsitta och vara vaken på förmiddagen men kanske ville sova plant efter lunchen. När liggdelen görs om till sittdel så blir det en ergonomisk sittdel, alltså med en skålad form även när sittdelen vinklas ned till liggläge. För att forma om liggdelen till sittdel så plockar man bort madrassen, tar ut innerfodret och sen spänner man ihop tyget. På bilderna ovan ser man till höger hur remmarna göms när Quantum Classic används som liggdel, en snygg detalj tycker jag då det inte är särskilt fint med hängande remmar. Bilden till vänster visar hur man spänner ihop tyget dels i huvudändan, dels i höjd med barnens knän och även hur man spänner fast sittdelstyget runt en metallbåge under barnets rumpa när Quantum ska användas med sittdel.

Sittdelen är rymlig, framför allt på bredden. Då sitter ändå den medföljande sittdynan i sittdelen på bilderna. Min minsting är bara ett år gammal och inte någon bjässe men i Diono Quantum Classic kan hon växa i minst ett år eller två utan att vagnen känns för liten. Med tanke på den höga maxvikten så får Quantum ändå anses ha en lång användningstid. Suffletten går också högt upp när den är utfälld, min ettåring är 75 cm lång och har närmare två decimeter kvar mellan huvud och innertyg. Selen i sittdelen är en fempunktssele som är enkel att ta isär i fem delar, vilket underlättar om man vill sätta i åkpåsar i vagnen. Bygeln är av swing away-typen och utmärker sig lite genom att ha knappen på insidan av bygeln – det är lite vanligare att den är placerad på utsidan. Vad gäller användning tycker jag nog inte att den detaljen gör någon större skillnad men jag stod och snurrade på bygelns fästen några gånger innan jag insåg varför jag inte fick den att klicka i. Den var förstås åt fel håll. Den medföljande sittdynan har lite memory foam-känsla i sig och väldigt bra passform i sittdelen. Jag har även använt Quantum Classic med några olika universalåkpåsar, hela tiden med sittdynan kvar under, och ändå har vagnen känts rymlig i sittytan.

Sittdelen har en spärr överst på ramen och lossar man den kan sittdelen vinklas från sittläge ned till två olika vilolägen och ett liggläge. Spärren är väldigt enkel att använda, man behöver inte vara stark i nyporna för att få upp den. Även fotstödet kan regleras, för det krävs ett tvåhandsgrepp då fotstödet har knappar på båda lederna.

Suffletten är den detalj hos Diono Quantum Classic som jag gillar allra mest. Såhär långa borde alla suffletter kunna bli, det finns många andra tillverkare som borde ta anteckningar när de betraktar Quantum. Inte nog med att den har tre rejäla paneler i suffletten i första läget, det går också att fälla ut en rejält tilltagen solkeps. Det gör att barnet är skuggat i princip ned till fötterna. Men ventilationen behöver man ändå inte oroa sig över. Dels kommer det in en del luft vid fotändan, dels kan hela den bakre panelen lyfts upp. Under yttertyget finns då ett lager meshnät. Mitt på suffletten finns dessutom en tittlucka i klarplast. Även den har meshnät inbyggt, antagligen för att man ska kunna hålla koll på barnet utan att stark sol skina rakt in. Den här typen av sufflett är i mitt tycke lika effektiv vid soligt väder som den är på vintern. Jag har kört Diono Quantum vid minusgrader och det är väldigt skönt att veta att min ettåring ligger där inne i som en kokong av varm luft, då det är väldigt svårt för isiga vindar att ta sig in när suffletten fälls helt vägen ut.

Diono Quantum Classic har framtill på chassit små, svängbara hjul som kan låsas i fast läge (1). Hjulen har blivit lite ruggiga i ytan, men inte så att det fastnar stenar i dem vad jag har kunnat se. Och då har vagnen ändå körts mycket på grusigt underlag. Det jag upplever som problematisk med framhjulen på Quantum Classic är dels att de är underdimensionerade i storlek, dels att de sitter för långt in på vagnen (2). Att de är små innebär att de lätt kör fast sig. Med lite större hjul fixar en vagn små kanter och andra ojämnheter utan att man behöver hjälp till för att få upp och över ekipaget. Men Quantum har en förmåga att tvärstanna i en del av de lägena, något jag inte tror att den skulle göra om framhjulen fått samma eller åtminstone snarlika dimension som bakhjulen. Att hjulen sitter lite för långt in på chassit innebär att Quantum Classic på underlag som sluttar sidledes har väldigt lätt för att dra åt ena hållet. I längden blir det lite tungt för den som kör vagnen att hela tiden korrigera upp och hålla rak kurs. Bakhjulen har dock fungerat mycket bra (3). De var enkla att pumpa upp och är stora nog för att mjukt kunna rulla fram över både snö och gräs. Varukorgen är rymlig och kan enklast kommas åt bakifrån (4). Men även framifrån och från sidorna kan man packa in mindre föremål  och jag får utan problem in en vanlig handling av mat bredvid en skötväska. Också fotbromsen är genomtänkt och har fungerat felfritt (5). Den sliter aldrig på ens skor, då man både låser och låser upp bromsen genom att trycka ned med foten. När bromsen är låst så syns det tydligt genom att röda markeringar på chassit blottas.

Diono Quantum Classic har en inte helt vanlig ihopfällningsprocedur. På handtaget sitter en spärr som ska dras åt sidan, sedan vride man runt handtaget och fäller det samtidigt nedåt (1). I samma veva viks hela chassit ihop. Vagnen kan fällas ihop med sittdelen på, men den blir väldigt lång och ganska klumpig, och sittdelen måste vara framåtvänd (2). Jag tycker vagnen blir betydligt mer kompakt, samt enklare att packa in i en bil, om man fäller chassit för sig och sedan staplar sittdelen ovanpå (3). Bara chassit när det fälls ihop får en väldigt bra storlek. Quantum Classic är en vagn som funkar bra för föräldrar av olika längd, då handtaget kan gå från normallågt till riktigt högt (4). Handtaget har lite speciellt form, och omfånget är något grövre än normalt. Har man väldigt små händer kanske man tycker det är svårt att få till ett bra grepp. För mig funkade det helt okej, för min man med större händer var det inget problem alls – men även han reagerade på att handtaget är bredare än vad han normalt är van vid. Handtaget höjs och sänks genom två knappar på insidan. Ett annat par knappar som lite lite halvt dolt, är spärrarna för att vända på sittdelen. Man hittar dem på mitten av sittdelsramen, i höjd med infästningen på chassit ungefär (5). Även dessa spärrar är väldigt enkla att trycka in, sedan kan man bara behålla samma grepp och lyfta sittdelen rakt upp.

Rullet i Diono Quantum Classic funkar bra på platta underlag. Jag tycker vagnen fixar lite grus och knögglig is utan större bekymmer. Men går man i villaområden med lite smalare, mer lutande trottoarer så har den förmåga att dra åt det hållet underlaget lutar. Det går att åtgärda genom att låsa framhjulen i fast läge. Men då blir vagnen genast mer svårstyrd. Bromsen är fantastisk i alla väder, så enkel att hitta med foten och det är bekvämt att aldrig behöva passa in foten under en smal bromspedal och pressa uppåt. Handtaget går att få riktigt högt, jag som alltid brukar välja högsta läget valde faktiskt en eller två nivåer under det på Quantum Classic. Första bästa häveffekt så bör man dock köra vagnen med handtaget åtminstone halvvägs ut. Lägre än så så får man kämpa lite när vagnen ska upp på bakhjulen för att ta sig över kanter. Handtagets form känns okej även om det är lite grövre i omfång. Att vagnens ihopfällningsmekanism sitter mitt på handtaget tycker jag inte stör. Det är ju inte en knapp som sticker ut, så det går att hålla mitt på ändå. Det bästa med vagnen är ändå sittdelen. Jag skulle som sagt gärna se att hela främre delen av vagnen uppgraderas med större framhjul och bredare utrymme mellan framhjulen. Men sittdelen är redan rymlig, mycket enkel att justera lutningen på och med en sufflett som är som gjorde för att hålla barnet ostört i vagnen. Min ettåringen har sovit riktigt gott i Diono Quantum Classic och med lite andra framhjul så hade den kanske kommit ännu mer till sin rätt också för oss föräldrar.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Köp Diono Quantum hos: Lekmer
Köp Diono Quantum hos: Babyland


49 Comments

 1. Kommenterat av Madelene :
  februari 21, 2018,12:56 e m

  Att den fälls ihop och blir kompakt som bilvagn! önskar vinna denna till min kompis dom ska få sitt första barn❤️️ Dock har som lite fler än tre hundar Så en kompakt bilvagn behövs! Hoppas kunna få överraska henne med denna

 2. Kommenterat av Ann katrin :
  februari 21, 2018,1:10 e m

  Att den lät fälls ihop och kan bli kompakt, det kan behövas när man har 3st barn och hund 🙂
  Den verkar vara en väldigt smidig vagn överlag som är stilren, den skulle passa dottern perfekt nu när vi ska byta till sittvagn

 3. Kommenterat av Evelina :
  februari 21, 2018,1:15 e m

  Jag hoppas att jag kan få vinna denna då jag verkligen skulle uppskattar en hyfsat smidig vagn men det bästa med denna vagnen verkar vara den vändbara sittdelen med hög maxvikt och den långa suffletten som verkar vara helt fantastisk ❤️

 4. Kommenterat av Sandra :
  februari 21, 2018,1:17 e m

  För min del som bor i lägenhet 2 trappor upp så är det fantastiskt att vagnen är smidig att fälla ihop. Eftersom jag bär med mig vagnen upp i lägenheten. Sen älskar jag suffletten. Skulle passa utmärkt då jag nu är gravid med nr 2 och även min dotter som fyller 3 år idag skulle älska denna vagn. Skulle vara så fantastiskt att få köra denna skönhet till vagn ❤

 5. Kommenterat av Jenny :
  februari 21, 2018,1:18 e m

  Då jag bor litet men ändå vill kunna ha vagnen inne så skulle denna vagnen vara perfekt. Att den även tar liten plats i bilen de gånger vi åker iväg är ännu bättre. Dottern på 8 månader älskar att sova i sin vagn, men vill gärna sitta upp och se ut ibland.

 6. Kommenterat av Sofia :
  februari 21, 2018,1:33 e m

  Alla egenskaper hos vagnen skulle vara perfekta då jag o sonen ä utan vagn just nu
  Speciellt att den är liten o inte tar så mycket plats i hallen ä ett plus
  Håller alla tummar och tår att få lite tur så min lille pojk kan få åka vagn igen o se sig omkring i ett vrålåk 🙂

 7. Kommenterat av Sophia Wikbro :
  februari 21, 2018,1:34 e m

  Jag skulle gärna vinna denna pärla till min lilla tjej, och den egenskap som tilltalade mig mest var den stora rymliga sittdelen trots dyna:åkpåse, och därefter givetvis att den blir kompakt ihopfälld. Skulle vara spännande att få prova nått nytt!

 8. Kommenterat av Titti :
  februari 21, 2018,1:43 e m

  Jag skulle säga för mig just nu är att den är vändbar. Dottern är i en ska klättra och slänga sig överallt fas och att kunna se henne lättare vore grymt!

 9. Kommenterat av Camilla :
  februari 21, 2018,1:46 e m

  Denna vagn skulle passa mig och lillen så bra. Så smidig och så snygg skulle bli en bra vår present

 10. Kommenterat av Nina :
  februari 21, 2018,1:48 e m

  Att suffletten är så stor och skuggar nästan hela vägen mer till fötterna. Min lilla vampyr är extremt solkänslig!

 11. Kommenterat av Zolo :
  februari 21, 2018,1:54 e m

  Jag hoppas att vinna den dröm vagnen till min lilla prinsessa. vi verkligen behöver en smidigt, som den fint vagnen. Dottern är snart 2 månader vi är ute lång promenad varje dag. det därför man sover bra i vagnen och när man växer upp sitter bra i vagnen se ut fantastisk Stockholm.

 12. Kommenterat av Anne Lantz :
  februari 21, 2018,2:12 e m

  Alicia som är en liten tungviktare skulle absolut föredra den höga maxvikten!
  Vagnen ser gosig ut och Alicia älskar att sova i vagnen på dagtid <3

 13. Kommenterat av Sara :
  februari 21, 2018,2:42 e m

  Jag skulle gilla suffletten som gör sig utmärkt i sommarsol elleller vindskydd på snålblåsiga höst-vinter-vår dagar. Även att den är av kompaktare slag ihopfälld skulle vara fördelaktigt inför sommar-camping-semestern

 14. Kommenterat av Hanna :
  februari 21, 2018,2:44 e m

  Önskar att vinna denna fina vagns som har sååå många bra funktioner som skulle vara en perfekt match för min svägerska! Manen är lång och hon är ju kort och nu väntar dom smått! En vagn som skulle kunna hålla deras prinsessa ur solensstrålar och från vind och regn å samtidigt kunna ta den med på resor med båten för att visa upp familjens nya tillskott på andra sidan sjön.hon kommer nu i marsch så det skulle vara perfekt att kunna överaska dom med en vagn som skulle uppfylla deras önskan.

 15. Kommenterat av Jenny :
  februari 21, 2018,2:48 e m

  Hela vagnen verkar vara underbar, precis allt man önskar att en vagn ska ha. Jag skulle bli överlycklig om jag vann vagnen till min lill tjej.

 16. Kommenterat av Deja :
  februari 21, 2018,3:25 e m

  Om ca 5.veckor kommer min bror och hans sambo få en liten son. De bor i en liten lägenhet i stockholm och åker endast kollektivt. Jag har lovat dem en av mina vagnar, men den här kompakta vagnen skulle vara räddningen för dem. Alla egenskaperna är bra! Det bästa är ju att den blir kompakt ihopfälld, så att den faktiskt får plats i deras lilla hall. Dessutom att liggdelen och sittdelen är i ett är superpraktiskt när de inte har förvaringsmöjligheter. Maxvikten är ju plus i kanten, har ingen vagn jag kan dela med mig av som klarar tungviktare 🙂 .

 17. Kommenterat av Emilie Rönneborn :
  februari 21, 2018,4:07 e m

  Åååh jag tror jag precis blev kär i alla dessa egenskaper denna vagn har men största/bästa egenskapen är nog maxvikten då kan även storasyster åka vagn när benen inte bär längre och lillasyster kan mysa i sin ergobaby att få vinna denna vagn när man sitter hemma och bara väntar på att värkarna ska komma vore en dröm, något positivt i denna väntan och längtan. Är beräknad 23/2 och fyller själv år 26/2 så vore en finfin present även till mig proppen har iaf dragit men inga värkar så om man kan få vinna denna skönhet kanske lillfisan vill kika ut och få åka med stil och självklart slippa solen i hennes små sköra ögon ❤ hoppas hoppas hoppas miljoner gånger om.

 18. Kommenterat av Elisabeth :
  februari 21, 2018,4:07 e m

  Jag skulle uppskatta vagnen mest på grund av sufletten. Solen går så lågt här framåt eftermiddagarna på sommaren så det vore toppen om man slapp lägga filt över en redan varm vagn. 🙂 Vore kul att vinna tävlingen främst för att hela mitt liv är en gränslös röra just nu med pappan till barnen som lämnat oss och min egna pappa som dog utan förvarning i januari. Försöker inte vinna poäng med det sagt, är bara så det är.Uppmuntran i kampen för att klara av vardagen kan aldrig skada. Dessutom har jag ett stort behov av en ny vagn och den här verkar ju fylla våra behov rent utav perfekt.

 19. Kommenterat av Sophie :
  februari 21, 2018,4:19 e m

  Jag skulle ha störst nytta av den otroligt långa suffletten, är det något jag verkligen inte tål så är det främlingar som ska ned och peta i vagnen, sol i ögonen är ju inte heller jättepoppis av vagnåkaren 😉

 20. Kommenterat av Tessan :
  februari 21, 2018,4:23 e m

  Att Sittdelen klarar upp till 22 kg Inte alla vagnar som klarar det ! Sen att man har en jätteliten bil och denna blir liten och kompakt är ju perfekt, bara hysta in och åka! Poff så va den uppfälld och äventyr kan börja ! Med en Trailz i familjen fyller det bagaget direkt på min bil, så detta hade ju vart lyx

 21. Kommenterat av Karin :
  februari 21, 2018,4:38 e m

  Jag skulle uppskatta den rymliga sittdelen till min ”stora” bebis! =)

 22. Kommenterat av Filiz :
  februari 21, 2018,5:30 e m

  Ohh har två barn och tredje kommer juli månad! Testat många vagnar men inte liknande, det hade varit superkul att få köra en helt ny vagn som man inte känt på innan (eller sett någon i stan köra heller ☺️) extra bonus blir det för mig som studerar till lärare och inte har möjligheten att köpa en ny vagn nu håller alla tummar jag har!

  Ha en fin kväll!

 23. Kommenterat av Christer :
  februari 21, 2018,5:30 e m

  Alltså suffletten, hur många gånger har man inte lyckats söva barnet bara för att råka svänga runt ett hörn eller komma ut och solen strålar eller speglar sig. Det är då man skulle vilja ja en sufflett som denna ridå och inte den obefintliga ridå som istället uppstår när man står där med ett nyväckt barn.

 24. Kommenterat av Frida :
  februari 21, 2018,7:36 e m

  Den egenskap vi skulle uppskatta mest med denna grymma vagn, är den breda sittdelen. Då vår son är väldigt matglad, så är det svårt att hitta en vagn där han fortfarande har gott om utrymme, trots att man har tce x dyna eller åkpåse i. Så nu hoppas vi på lite tur, så att vi får chansen att vinna denna vagn.

 25. Kommenterat av Josefin :
  februari 21, 2018,10:34 e m

  Den egenskap vi skulle uppskatta mest med vagnen är att handtaget går att reglerna så att både jag som är 1.61 samt min man som är nästan 2m kan köra vår bebis på ett bekvämt sätt.

 26. Kommenterat av Therese Andersson Ali :
  februari 22, 2018,12:25 f m

  Jag älskar att man kan göra om liggdel till sittdel och tvärt om. Det skulle spara otroligt mycket plats för oss som bor trångt att slippa förvara en liggdel och att sen bara kunna göra om vagnen när lillasyster kommer och fortsätta köra samma vagn.

 27. Kommenterat av Carina jansson :
  februari 22, 2018,6:46 f m

  Jag ska bli mormor till en liten tjej i juni och skulle vara kul att överraska med en vagn
  Hoppas på tur
  Titti

 28. Kommenterat av Faria :
  februari 22, 2018,7:06 f m

  Min lailla sin på 18 mån är en ganska liten kille på 11kg han hade kunnat använda vagnen flera år framöver! Jag gjorde misstaget att jag sålde hans vagn för tidigt och nu har vi endast en bilvagn och bor på landsbygden vilket inte är så bra! Ja vägarna här är asfalterade men jag hade velat köra ut bland hästhagarna och i skogen och det ger jag mig inte ut på i utan en rejäl vagn! Lillen är väldigt nyfiken och har svårt att somna om det finns massa att titta på så den suffletten hade verkligen hjälpt mig i vardagen och mot solen som inte uppskattas av honom! ☀️ Hoppas på tur! ✊

 29. Kommenterat av Nathalie :
  februari 22, 2018,7:49 f m

  Där livet händer! En mammakropp som går med ständig ryggvärk och ett barn som älskar attbli buren. Men älskar också att åka vagn. När vi åker någonstans får vagnen vi har inte plats i bilen. Där skulle denna vara guld värd! När vi handlar, när vi ska utforska andra ställen, när vi hälsar på och när vi besöker lekplatser och kompisar. Där och då, skulle Dionom Quantum Classic passa perfekt.

 30. Kommenterat av Malin :
  februari 22, 2018,8:39 f m

  Det finns så otroligt många bra funktioner i denna vagn, men måste jag nu välja en skulle tycker jag att den bästa är att den blir så kompakt, den är dessutom rymlig och hög max vikt när den är uppfälld vilket gör att man har större användningstid än många andra smidiga vagnar.
  Drömmen att få rulla denna skönhet

 31. Kommenterat av Veronica lövgren söderström :
  februari 22, 2018,9:12 f m

  Jag skulle önska att vinna denna fantastiska vagn.
  Den skulle passa i vår familj då den är hyfsat smidig, har en lång sufflet
  Och en hög båge. Att den dess utom har en högre max vikt gör att jag kan använda den till både min stora och min lilla son. Tänk vilken lycka att få prova denna vagn

 32. Kommenterat av Rebecca :
  februari 22, 2018,10:34 f m

  Vagnen har massor med underbara egenskaper som skulle uppskattas så mycket.
  Älskar vagnens långa sufflett och den den höga viktgränsen.
  Sen kan man inte annat än älska swing away bygeln så smidigt att ta i och ur barnet.

 33. Kommenterat av Emelie :
  februari 22, 2018,10:40 f m

  Wow säger jag bara! Fick klämma och känna på denna igår i butik. Verkligen smart! Den hade passat oss perfekt! Med två barn en bebis och en tvååring. Om man är ute på en promenad så kan man bara förvandla den till sittvagn så 2 åringen kan sitta när man inte orkar gå mer. Så kan den lilla komma upp i selen (och samtidigt amma). Plus i kanten är hur bra den passar i bilen.

  Den är verkligen en dröm!

 34. Kommenterat av Maan :
  februari 22, 2018,10:40 f m

  Hej! Jag önskar vinna vagnen då min vagn har gått sönder igår .jag har inte råd att köpa en ny barnvagn. Det bästa med den här vagnen är att den ser smidigt och lätt och kompakt ut. Och det är såna saker man vill att barnvagn ska vara.

 35. Kommenterat av Yvonne :
  februari 22, 2018,11:19 f m

  Sufletten! Förstår inte varför tillverkare ofta snålar på det tyget. Att den är rymlig och godkänd för 22kg är också ett stort plus för oss.

 36. Kommenterat av Emma :
  februari 22, 2018,11:44 f m

  Då vi spenderar hela semestern hos min släkt i Makedonien och precis fått en liten som för första gången ska få följa med behöver vi en lite smidigare vagn än vår älskade åsna! Vår son kommer vara i ålder där vi tänkt byta från ligg-till sittdel och vad passar då inte bättre än att vinna en vagn där man enkelt gör om liggdelen till en sittdel! En lång sufflet med både solkeps och ventilation passar även de utmärkt i makedoniens värme!

  Bor även i Stockholm så hämtning skulle ske omgående

 37. Kommenterat av Maria :
  februari 22, 2018,1:42 e m

  Att den går att fälla ihop lätt till ett stycke! Något jag verkligen saknar

 38. Kommenterat av Unni Brolin :
  februari 22, 2018,2:09 e m

  Äntligen en vagn som ”har allt” med hög maxvikt!❤️
  Hoppas detta är den sista-vagn jag söker till fjärde barnet

 39. Kommenterat av Fanny Nordell :
  februari 22, 2018,4:59 e m

  ÅH, så himla fin! Helt klart skulle den höga maxvikten vara det som vi skulle uppskatta mest då vår son är stor för sin ålder, ännu bara 1 år gammal men redan 13KG!
  Sen tycker min man att ha flera vagnar är totalt onödigt, så jag får brottas med vår superviking in och ut ur bilen varje dag (min rygg mår fortfarande bra:) denna vore ju fantastisk där också:D
  Hoppas!!!! 😀

 40. Kommenterat av Elis :
  februari 22, 2018,10:52 e m

  Att den är mycket rymlig vändbar och har hög maxvikt (hela 22 kg wow)så den skulle passa väldigt bra till min pojke som är ett och ett halvt år gammal och växer sååå snabbt.
  Jag är också kär i suffleten som är så lång och passar perfekt både vinter och sommar.
  Håller tummarna att vinna denna fina vagn med så många bra funktioner!

 41. Kommenterat av Lowisa :
  februari 22, 2018,11:34 e m

  Många av egenskaperna gör mig väldigt sugen på att testa. MEN en kompakt vagn står överst på prio listan här. Också väldigt sugen på sommartillbehören då barnen sen innan varit vinterbarn men nu är bf i maj. Så spännande med en sommarbebis!

 42. Kommenterat av Louise Åkerblom :
  februari 23, 2018,12:17 f m

  Jag tycker absolut att funktionen att lätt kunna vinkla med en spärr från sitt till olika vilolägen är totalt awesome! Min 2åring som i vanliga fall hatar vagn kan lätt hoppa upp och lägga sig för vila efter att vi lyft ur 7månaders systern och bara vinklat ner till viloläge!Låter som en toppen vagn!
  Jag är sjuk och i och med det stel och försvagad i händerna så en vagn man enkelt kan kan luta skulle vara en dröm. ❤️

 43. Kommenterat av Filiz :
  februari 23, 2018,7:00 f m

  Missade skriva den bästa egenskapen med vagnen, en rymlig varukorg då vi är ute och promenerar brukar jag passa på att handla. Känns skönt att slippa hålla i påsarna och köra vagn samtidigt! ☺️Hoppas meddelandet gälls trots att det blev senare än det jag tidigaee skickat in! Blir extra inflik nu ❣️

 44. Kommenterat av StinaN :
  februari 23, 2018,11:54 f m

  Att sittdelen är vändbar och att sufletten är så lång är det bästa! Att hjulen även är någorlunda stora är även det ett plus! 🙂 ska resa iväg med min bebis i sommar som då kommer vara 7 månader, en bra vagn då vore pricken över i:et!! Att den dessutom är smidig till exempelvis resor även i bil gör den bara mer önskvärd ❤️

 45. Kommenterat av Nettan :
  februari 23, 2018,7:51 e m

  Skulle gärna vara med i denna tävling 🙂
  Har länge varit nyfiken på denna nyhet! Den skulle tack vare sina egenskaper som liten, kompakt och smidig passa optimalt som denna extravagn vi är ute efter. En vagn som stor del av året agera extravagn hos min mamma, dels för att vi är hos henne ofta men även då hon behöver rycka in som barnvakt. Och under sommaren skulle jag gärna testa den som resevagn 🙂
  Då min mamma även påstår att vi snart kommer skaffa en liten ”4:a” då vår lilla sladdis behöver en jämnårig Lillebror eller syster så skulle hon nog bli sjukt nöjd över att vagnen går att ha både som liggvagn och sittvagn 😉

 46. Kommenterat av Sabina :
  februari 23, 2018,8:06 e m

  Bor på Gotland o här blåser det jämt. Är alltid lite avis på min vän som har en donkey o iallafall kan dra fram sufletten en bra bit. Med den här vagnen är ju så mycket bättre! Skulle va så kul o få rulla den på våra försök till motion (eller hitta snabbaste vägen till närmsta kaffehak)

 47. Kommenterat av Henny :
  februari 24, 2018,1:17 e m

  Att man smidigt kan göra om liggdel till sittdel! Vi har en morgontrött, men annars mycket aktiv, tvååring och väntar tillökning i vår. Jag har funderat mycket över hur jag ska få till lämning på förskolan när knodden är här. Att storebror går själv är bara att glömma, ha honom halvsovande på ståbräda känns riskabelt. Syskonvagn, ja kanske, men då riskerar jag att dra på mig Stockholmarnas vrede när jag under resten av dagen åker kollektivtrafik med bara knodden i vagnen. Vill heller inte förlora värdefull tid på att gå hem och byta vagn efter lämning. Så Diono skulle lösa mitt problem: en slumrande storebror i sittvagn till föris medan knodden åker sjal. Sedan ställa om till liggdel och knodden och jag kan njuta maximalt av våra timmar på tumanhand!

 48. Kommenterat av Anna :
  februari 24, 2018,4:05 e m

  Jag hoppas vinna vagnen för min dotter som kommer om 6 veckor. Vagnen är fin, kompakt och det är bra att man kan rulla i flera år upptill barnet blir 23 kilo när det är ekonomisksvårt att köpa vissa vagnar.

 49. Kommenterat av Emma Eliasson :
  februari 24, 2018,10:03 e m

  Har en liten tös på 6 månader som redan väger över 11kg, så den här vagnen vore rena drömmen för henne när den har maxvikt på 22kg och även att sittdelen är rymlig.
  Sen måste jag ju även ge beröm åt suffletten som är så lång, de är ju helt underbart när den täcker mycket.
  Hoppas att få köra runt min lilla tös i den här drömvagnen de hade gjort mig lycklig

Leave a comment