Tävling – vinn recensionsexemplaret av Thule Glide!

Skrivet fredag, 2 juni, 2017 · 79 Kommentarer


TÄVLING!

Snart är sommaren här och aldrig har man väl mer spring i benen ändå? Med en riktigt bra joggingvagn så blir det inte svårt att ta med sig barnet ut på löprundan. Nu har jag fått glädjen att tävla ut detta testexemplar av Thule Glide. Läs min recension av Thule Glide här. Vagnen är använd och handtaget har blivit något slitet men allt fungerar precis som den ska och vagnen är helt klart peppad efter att få känna lite fart i hjulen efter en lång vinterförvaring.

För att delta i tävlingen behöver du bara lämna en kommentar till detta inlägg och skriva varför du vill vinna en Thule Glide och vilken egenskap med vagnen du gillar bäst!

Tävlingen pågår till och med onsdag 7 juni och vinnaren meddelas därefter via mail, så se till att lämna en korrekt e-postadress med din kommentar. Vagnen finns och måste hämtas hos mig i Bagarmossen i södra Stockholm senast en vecka efter en vinnare har utsetts. Självklart går det bra att vinnaren skickar en vän eller släkting att hämta vagnen som ombud. Lycka till!

Stort grattis önskar jag Kristin, som blev vinnare av Thule Glide med denna kommentar:

Detta är verkligen drömmen för mig som idag tränar med ”vanlig” barnvagn för att komma ut på träningspass när min sambo jobbar mycket skift och jag är ensam med sonen. Jag tränar inför Everest Challenge som just nu är mitt största mål i livet förutom målet tidigare som var att bli mamma. Att bli förälder har varit det absolut högsta berget hittills att bestiga vad gäller utmaningar då det inte var enkelt för oss att bli gravida. Därför tycker jag denna utmaning passar mig så bra. Jag är av inställningen i livet att ingenting är omöjligt och med viljan når man precis överallt man vill nå -även om det stundtals kan vara tufft! Tävlingen är 8848 m och efterliknar förhållanden på Mount Everest. Man springer i backar och terräng med snö. Därför tränar jag mycket i terräng och med Thule glide avgudar jag verkligen den tilltagna fjädringen som både jag och min son saknar med min Brio Happy -som inte är så ”happy” efter ett löppass. Att man kan justera handtaget under tiden man springer är också något som skulle underlätta enormt på mina träningspass, framförallt då det skulle gå fortare i uppförsbackarna. Mitt teleskophandtag vill inte direkt förvandla mig till någon äventyrare som Aron Anderson eller Renata Chlumska när jag försöker ge vagnen en extra skjuts när jag tränar i Hammarbybacken i Stockholm och Flottsbrobacken i Huddinge. En vinst skulle underlätta så mycket för att nå målet att stå längst upp på toppen. Jag tror jag har vad som krävs mentalt, materiellt skulle förutsättningarna kunna vara bättre, men som med så mycket annat är vägen till toppen lång, utmanande och tålamodsprövande. ❤️ Heja heja! (Som min son brukar säga när vi springer…)

Stort tack till alla som deltog i tävlingen!


79 Comments

 1. Kommenterat av Janina sommarlund :
  juni 2, 2017,5:04 e m

  Multifunktionell uppskattas utav barnen som gillar fart o terräng körning

 2. Kommenterat av Caroline lundkvist :
  juni 2, 2017,5:34 e m

  Denna skulle blir bra på vår typ av resa genom europa i sommar. Skulle passa kalasbra då vi åker med rullskridskor och även som joggingvagn när vi kommer hem. En riktig springvagn skulle underlätta då vi hillar

 3. Kommenterat av Caroline lundkvist :
  juni 2, 2017,5:35 e m

  Då vi gillar att motionera tillsammans.

 4. Kommenterat av Ramona :
  juni 2, 2017,5:55 e m

  Jag deltar för att vinna vagnen till min syster som väntar sitt första barn, skulle bli ypperligt för henne att fortsätt sina dagliga joggingturer med denna! Har inte själv användt vagnen men det ser väldigt stabil ut!

 5. Kommenterat av Moa :
  juni 2, 2017,6:07 e m

  Jag har sprungit i flera år innan mitt första barn kom 2009 och fortsatt efter det fram till 2014 då mitt andra barn kom. Därefter tränade jag styrketräning i ca 1,5 år tills jag blev gravid igen 2015. Nu är min trea 1 år och jag har så sakta börjat springa igen. Jag njuter av att rensa huvudet under löpturerna och att trötta ut kroppen ordentligt. Men eftersom att tiden med tre barn, hund och jobb är knapp blir det inte av så ofta som jag önskar. Om jag får lyckan att vinna denna vagn kanske jag faktiskt skulle få fler tillfällen att njuta av härliga löpturer i sommar. Vad är det bästa med vagnen då? Jo jag tror nog ändå att en skyddande sufflett är det viktigaste i en vagn. Vi bor på en ö där det blåser ofta och solen skiner starkt. Så att mitt barn är ordentligt skyddat från väder och vind är viktigt för mig. Hoppas på tur 🙂

 6. Kommenterat av Kate :
  juni 2, 2017,6:08 e m

  Denna skulle jag vilja ut och powerwalka med i sommar. Jag kan tyärr inte jogga då mina knän är förstörda av för många års övervikt. Nu vill jag hålla vikten men måste ha med mig fyraåringen ut och det går inte så snabbt då Å suffletten som skyddar bra för solen är viktigt tycker jag. Håller tummar å tår

 7. Kommenterat av Rebecca :
  juni 2, 2017,6:16 e m

  Om jag vinner denna smidiga vagn med supersufletten och handtaget som hade gjort att både jag och sambon hade kunnat dranytta av den. Jag hade börjat med poewrwalks för att öva upp mig till springande som jag så gärna vill kunna. Sambon springer flera dagar i veckan och detta hade gjort att vi hela familjen hade kunnat komma ut i naturen samtidigt.

 8. Kommenterat av Johanna :
  juni 2, 2017,6:25 e m

  Jag skulle vilja vinna vagnen på grund av att jag har storslagna mål att kunna springa Göteborgsvarvet nästa år, det som står ivägen för detta mål är att jag är i princip ensamstående och behöver ha med mig mitt hjärtas fröjd på joggingturerna. Hon skulle nog tycka det vore superkul att få åka med, hon gillar fart och fläkt <3

 9. Kommenterat av Lotte :
  juni 2, 2017,6:34 e m

  Min fantastiska svägerska skulle behöva denna ❤ hon är från (och bor i) norra Spanien där alla barnvagnar är ranliga mini åk…. och jag kan bara tänka mig hur det kommer gå på alla natusköna
  hundpromenader om hon inte har något som Thule Glide å lägga bäbis i.
  Min favorti egenskap måste vara kombinationtn av stil och stabilitet – och detta är något jag värkligen känner att min lilla spanska sobrino förtjänar
  Hoppas du känner som jag och att jag (de) vinner.

 10. Kommenterat av Alexandra grönberg :
  juni 2, 2017,6:50 e m

  Efter att gått upp 25kg i graviditeten. Och sedan legat inne i Lund på barnintensiven och hjärtmottagning de första 6 veckorna efter lillasyster kom. Gör att jag har en hel del att få bort!
  Denna vagn hade gjort det så mycket lättare för mig att komma ut och komma igång med träningen igen Nu till storasyster och snart kan även lillasyster följa med ut

 11. Kommenterat av Lisa :
  juni 2, 2017,6:54 e m

  Denna vagnen är sååå grym!!! Och nu vill jag att min goda vän Stina ska vinna denna, så jag tävlar för henne. Stina har alltid många bollar i luften och jobbar hårt för att världen ska bli lite bättre, och med sig har hon sedan drygt ett år alltid sin lille Herman. Jag vet att Stina tycker om att komma ut och springa, men har sett att hon släpar runt på en gammal tung och sliten vagn. Jag tycker hon är sååå värd denna vagnen! Och hon råkar bo i södra Stockholm

 12. Kommenterat av Jessica :
  juni 2, 2017,7:21 e m

  Jag har knappt sprungit en meter i mitt liv. Varje månad tänker jag att jag ska börja men så kommer de två barnen i vägen för planerna.
  Med en löpvagn får jag med ett barn och det andra får träna på att cykla. Pappan får en lugn stund. Alla vinner. Så därför måste jag vinna.

  Jag gillar de stora hjulen bäst. Där jag bor är det ont om asfalt. Grusväg är en utmaning.

 13. Kommenterat av Lisa :
  juni 2, 2017,7:23 e m

  Med Thule Glides komfort, stabilitet, stora hjul och smidiga ihopfällning passar den lika bra på skogsstigarnas löparrundor som på strandpromenadens powerwalk. Den hade passat perfekt för vår aktiva livsstil och lillgrabben som nu är ett halvår skulle älska att få följa med ut även på löparrundor.
  I Thule Glide sitter barnet bekvämt och säkert vilket gör att jag kan träna med gott samvete.

  Vore lycka och en ära att få köra Thule Glide med minstingen i när mina andra två cyklar och jag springer!

 14. Kommenterat av Lotta :
  juni 2, 2017,7:59 e m

  För två veckor sedan så körde jag över min joggingvagn med hästtransporten. Så nu står jag vagnlös (förutom en ytterst oterränggående Yo-Yo) och kan inte ta bebis med mig på spännande hundpromenader i terrängen längre. Därför skulle en Thule glide vara suverän!

 15. Kommenterat av Lotta :
  juni 2, 2017,8:00 e m

  För två veckor sedan så körde jag över min joggingvagn med hästtransporten. Så nu står jag vagnlös (förutom en ytterst oterränggående Yo-Yo) och kan inte ta bebis med mig på spännande hundpromenader i terrängen längre. Därför skulle en Thule glide vara suverän! Dvs. Jag älskar dess terrängegenskaper främst!

 16. Kommenterat av Jennie :
  juni 2, 2017,8:06 e m

  Då jag aldrig sprungit en meter i hela mitt liv förutom till bussen nån gång i min ungdom har jag känt att det kanske är dags nu! Å eftersom barnvagnar ligger mig lika varmt om hjärtat som skor så har jag ju redan ett par ”springskor” men saknar en Springvagn! De stora hjulen och den långa suffletten känns inte fel för min ev nya springkarriär! #hjälpenmammaattnånyamål

 17. Kommenterat av Mirja :
  juni 2, 2017,8:21 e m

  Min mans ursäkt att inte gå ut och springa och röra på sig är att vi har ingen lämplig vagn. Med denna har han inget val plus att jag också får en bättre vagn som jag har velat ha. Ett av det bästa med vagnen är handtaget som går att höja och sänka med tanke på att det skiljer en del i längd mellan mig och min man.

 18. Kommenterat av Ana Kokol :
  juni 2, 2017,8:23 e m

  Min bästa väninna och jag har börjat träna igen efter ett lite för långt uppehåll. Jag har inga barn men väninnan har en underbar tös som tyvärr inte gillar att vara i en bärsele under träningspasset. Vi går i rask takt eftersom hon inte kan jogga med 8 kilos bebis. Därför skulle jag vilja vinna och vinsten skulle hämtas av hennes brorsa som bor i Stockholm. Vinsten skulle sedan överlämnas på hennes födelsedag i juli.

 19. Kommenterat av Katarina Paulsson :
  juni 2, 2017,8:31 e m

  För första gången blev jag eld å lågor av en sån här tävling. Att kunna få vinna det jag verklingen skulle behöva men aldrig skulle unna mig.
  Vad jag har hört/läst så är det här en av de bästa springvangnarna. Så helt enkelt perfekt tävling för mig.
  Hoppas jag får chansen att hitta tillbaka till springglädjen och styrkan (orken) igen.
  Håller tummar och tår.

 20. Kommenterat av Anna :
  juni 2, 2017,8:33 e m

  Min man jobbar som officer och är just nu på utlandstjänst i 6 månader. Jag är ensam, men inte bitter 😉 utan familj i närheten och eftersom vi har tre tjejer 4, 2 och 1år gamla så räcker tiden inte till för att träna men om jag vinner så skulle jag kunna springa med min yngsta tjej när de äldre är på förskolan. Så de stora hjulen är ju en bra egenskap!

 21. Kommenterat av Liz :
  juni 2, 2017,8:43 e m

  Jag är ensamstående med 2 barn på 7 månader respektive snart 4 år och mina möjligheter till träning är däremot obefintliga så väl ekonomiskt som prsktiskt. Med denna skulle jag kunna få in mer motion i min vardag, och är storasyster på fsk kan lillasyster va i vagnen och är storasyster med ossksn hon sittsi vagnen och lillasyster vara i min bärsele. Den skulle verkligen sätta guldkant på vår vardag. För favoritegenskapen är att den passar till både små och stora barn

 22. Kommenterat av Frida :
  juni 2, 2017,8:53 e m

  Åh denna skulle jag vilja vinna så jag kan ge mig ut träna men i mitt tempo då det ofta blir att titta på småkrypen annars 🙂
  Har inte jätte koll på vagnen men gillar dem stora hjulen!

 23. Kommenterat av Hanna toll :
  juni 2, 2017,9:15 e m

  Vill gärna vinna denna då jag precis börjat springa efter en lång tid av knäskada men då jag måste ha med mig sonen behöver jag en ordentlig joggingvagn. Hoppas på vinst 🙂

 24. Kommenterat av Emma :
  juni 2, 2017,9:29 e m

  Jag har fått klämma och titta avundsjukt på en kompis vagn, den verkar så lätt och smidig både att gå med och lasta in i bilen.
  Vagnen vi har nu är sonen för stor för och jag måste verkligen komma ut och gå för att gå ner i vikt. Detta vore min räddning

 25. Kommenterat av Sandra :
  juni 2, 2017,10:15 e m

  Våren kom till slut och maken lät mig övertalas om att nu är sista vagnen rullad i vårt hushåll och sulkyn fick en ny ägare. Fick snabbt ångra vagnförsäljningen då lillebrors diagnos gör att han inte orkar gå lika långt som jämnåriga samt att han kan sätta sig på tvären så man får bära honom hela vägen hem. En Thule glide är vad jag nu försöker övertala maken om då det är precis vad vi behöver. En vagn för fart, som tillåter oss springa kapp med storebror längre från hemmet än vad armarna orkar bära en ev strejkande lillebror. Eller som tillåter oss hålla uppe hastigheten i spåret medan lillebror kan känna vinden genom håret och glädjas över farten. Thule glide skulle även tillåta mig vare vagnägare ett bra tag till, då vagnens maxvikt och generösa mått ger gott om utrymme för lite äldre småbarn att fortsätta växa.

  Tiden med förskolevagn/shoppingvagn är för vår del över men en Thule glide skulle definitivt ge oss en ökad frihet. Därför hoppas vi nu på vinst och på en fin sommar.

 26. Kommenterat av Fredrika :
  juni 2, 2017,10:23 e m

  Tänk om jag min man fick överraska,
  Så han äntligen på en springtur kan traska.
  För nu har äntligen vaccinet mot pollen gjort susen,
  Så jag vet att han är laddad till tusen.
  För inte en löptur utomhus på flera år har han kunnat göra,
  Så nu hoppas jag att han får springa och denna vagn få köra.
  Och om några dagar han på föräldraledigt ska gå,
  Tänk vilken mysig tur de tillsammans kan få.
  De fasta ställbara handtaget gör att även jag kanske kan få mig en tur,
  En bra grej, tycker jag eller hur!

 27. Kommenterat av Annie :
  juni 2, 2017,10:34 e m

  Har äntligen lyckats gå ner 15kg med hjälp av kosten, nu saknas bara sista pusselbiten för att bli i toppform. Träningen. Men med små barn är det inte alltid lätt att få till. Därför önskar jag mig denna Thule så grabben kan hängande med ut på träningspassen i skog och natur. Den verkar minst sagt toppen med den generösa suffletten och det ställbara handtaget gör det möjligt för både mig och sambon att använda den.

 28. Kommenterat av Martina :
  juni 2, 2017,10:56 e m

  Den skulle sitta fint för att komma igång med löpningen nu efter barn nr 2. Med mitt första barn sprang jag med vanlig barnvagn vilket funkade men tyvärr ej helt optimalt. En riktig löpvagn med stora hjul skulle vara perfekt för att komma iväg med sonen ut i friska luften.

 29. Kommenterat av Thomas Olsson :
  juni 2, 2017,10:57 e m

  Vår familj växer inom de närmaste dagarna, inför denna händelse har även jag vuxit på fel ställen, så med den vagn har jag ingen ursäkt att INTE jogga framöver! Ett stort plus för den långs suffletten!

 30. Kommenterat av Caroline :
  juni 2, 2017,10:58 e m

  Jag såg en liknande barnvagn idag och höll nästan på att köra av vägen för att kunna se vilket märke det var, men måste ju bara varit denna nu när jag ser din bild! 🙂 Ser helt fantastiskt smidig ut och vore mer än perfekt att få ha i sin lilla vagnpark, speciellt med tanke på att denna mamma behöver komma i form till en väldigt speciell (och ännu lite hemlig) dag framöver 😉 Håller tummarna!

 31. Kommenterat av Evelina :
  juni 3, 2017,1:08 f m

  Perfekt vagn för oss som blivit promenadstrosare sedan bebisen kom 30 Januari. Tidigare var vi ute på diverse löprundor i naturen. Nu ska vi dessutom flytta till ett hus i ett gammalt fritidshus-område (där alla vägar grävts upp för installation av kommunalt VA) och jag är lite orolig över hur jobbigt och skumpigt och backigt det kommer bli att vandra runt med vår ”vanliga vagn”. Bara brevlådan ligger 1 km bort och då måste lilla bebben sitta säkert.
  Därför är det perfekt med en vagn som har både hand och fotbroms. En tittlucka då sufletten lär vara helt nedfällt denna förhoppningsvis fortsatt varma sommar. Vi får ofta mycket post (hade hoppats på mindre räkningar…) så den blir smidig att bära med sig hem i varukorgen. Dessutom kommer vi kunna använda den båda två då jag är 160cm och min man 202!!!cm vilket också innebär att lillkillen som är sin far upp i dan växer så det knakar och behöver en vagn för långa och tyngre barn. Intill vårt nya boende finns det också mycket vandringsleder bla. Sörmlandsleden i skogarna och då vore det perfekt för oss att ha denna vagn.
  Nu håller vi tummarna här hemma alla tre. Och tack för en jättebra blog som hjälpte oss i barnvagnsdjungeln

 32. Kommenterat av Evelina :
  juni 3, 2017,1:09 f m

  Perfekt vagn för oss som blivit promenadstrosare sedan bebisen kom 30 Januari. Tidigare var vi ute på diverse löprundor i naturen. Nu ska vi dessutom flytta till ett hus i ett gammalt fritidshus-område (där alla vägar grävts upp för installation av kommunalt VA) och jag är lite orolig över hur jobbigt och skumpigt och backigt det kommer bli att vandra runt med vår ”vanliga vagn”. Bara brevlådan ligger 1 km bort och då måste lilla bebben sitta säkert.
  Därför är det perfekt med en vagn som har både hand och fotbroms. En tittlucka då sufletten lär vara helt nedfällt denna förhoppningsvis fortsatt varma sommar. Vi får ofta mycket post (hade hoppats på mindre räkningar…) så den blir smidig att bära med sig hem i varukorgen. Dessutom kommer vi kunna använda den båda två då jag är 160cm och min man 202!!!cm vilket också innebär att lillkillen som är sin far upp i dan växer så det knakar och behöver en vagn för långa och tyngre barn. Intill vårt nya boende finns det också mycket vandringsleder bla. Sörmlandsleden i skogarna och då vore det perfekt för oss att ha denna vagn.
  Nu håller vi tummarna här hemma alla tre. Och tack för en jättebra blog som hjälpte oss i barnvagnsdjungeln

 33. Kommenterat av Theres :
  juni 3, 2017,4:09 f m

  Jag vill vinna den till min man. Han skulle behöva komma ut på löpturer och det blir ju perfekt när han snart börjar sin pappaledighet. Jag skulle också använda Gliden för löpning, men för min del blir det också skönt att få lediga stunder hemma när grabbarna är ute och springer tillsammans i sommar. Så egentligen är det nog för min skull ändå. Det bästa, en löpvagn med liggläge! Vår son somnar lätt vid längre turer i vagnen, så perfekt att bara kunna parkera hemma för att sova klart.

 34. Kommenterat av Marcus :
  juni 3, 2017,7:15 f m

  Jag har sedan några år tillbaka funnit kärleken till en härlig löparsväng,
  längs vägen, i skogen, på stigar, förbi en sommaräng.
  En urladdning, ett lugn som genom kroppen far.
  Känslan i kroppen efter milen är oslagbar.
  Med Thule Glide når löpningen perfektion,
  att springa med mitt barn ger mig gemenskap, glädje, och inspiration.

 35. Kommenterat av Joy :
  juni 3, 2017,9:34 f m

  Åh, vill så gärna kunna spring ute med både barn och sambo…kvalitetstid tillsammans på ett effektivt sätt och det skulle verkligen förgylla joggingturerna med en Thulevagn! Håller alla tummar jag kan!

 36. Kommenterat av Daniel Milton :
  juni 3, 2017,10:04 f m

  Bästa egenskap på vagnen: måste säga dom stora hjulen. Dessa skapar stabilitet för både barnen och föräldern som springer bakom. Det stora hjulen ger ökad säkerhet vilket är a och o när man har en vagn samt att stora hjulen gör att vagnen rullar bättre och smidigare än med mindre hjul.

  Varför jag ska vinna: Är hemma och är föräldraledig med vårt tredje barn. Hade inte möjligheten att vara hemma med de två första och ser nu nyttan av att vara hemma då man får ett speciellt band till barnet när man umgås 24/7. Min fru som jobbar heltid får naturligt inte lika mycket tid med minstingen. På fritiden är hon ute och springer och motionerar och den vagnen vi har är inte anpassad för att springa med. Skulle vilja vinna denna vagn för att ge till henne så att hon kan ta med minstingen ut på sina löparrundor och få mer kvalitetstid mellan mor och son.

 37. Kommenterat av Kim Jutterström :
  juni 3, 2017,10:05 f m

  När jag ska beskriva mig själv så brukar jag se mig som relativt vältränad, tycker om att hålla igång och tråna några gånger i veckan sådär. Men när jag tänker efter så är det ju inte riktigt så längre. Självbilden stämmer helt enkelt inte överens med verkligheten såhär två barn senare. En vagn att springa med skulle förhoppningsvis hjälpa mig att komma igång ordentligt med träningen, så jag slipper komma på mig själv med att ljuga om hur ofta jag tränar. Huvudet har helt enkelt inte fattat att jag inte håller igång längre.

  Ett litet plus i kanten är ju att sambon skulle ha en ursäkt mindre att ta sig ut och röra på sig. Han har fler graviditetskilon kvar att göra av med än vad jag har. Minsta barnet tycker inte om sin pappa så värst mycket kvällstid, utan skriker mest då hon är med honom när det är min tur att få lägga stora barnet. Det skulle vara perfekt för honom att ta en ordentlig promenad då!

  Nu har jag aldrig klämt på en Glide, men utifrån din recension så gillar jag nog suffletten mest (förutom det självklara faktum att vagnen skulle underlätta träningen i vardagen då jag kan ta med något av barnen). Att suffletten ger bra skydd mot solen, samt går att öppna upp så det inte blir så varmt då jag har riktiga vagnsovarbarn.

 38. Kommenterat av Therese :
  juni 3, 2017,10:12 f m

  Alltså, jag är helt förälskad i denna vagn! Googlar och kollar blocket på dagen och drömmer om den på natten Älskar förutom att den är SÅ fin att den tar hela 34 kg vilket gör att vagnen skulle kunna användas länge här hemma! Jag hoppas att minstingen ska gilla att få följa med på löpturerna och att vi kan springa ett lopp tillsammans inom en snar framtid. ✊

 39. Kommenterat av Anika :
  juni 3, 2017,10:21 f m

  Vill så gärna vinna vagnen för min mans skulle. Nu är vår son 7 månader och det är dags för pappa att vara föräldraledig. Han är mycket mer aktiv än mig och har storslagna planer för promenader och joggingturer med sonen. Dock har vi inte den perfekta vagnen för det. Vi har en tung och stabil vagn som är bra på många sätt men den har inte Thules smidiga egenskaper för lite mer fart. Och såklart för att den är frän!!

 40. Kommenterat av Erika :
  juni 3, 2017,10:44 f m

  Vi längtar bort från stadens stress och betong, ut på äventyr i sommargrönska och fågelsång. Bästa egenskapen hos Thulevagnen är såklart, att sonen sitter bekvämt och säkert fast när hans föräldrar sätter fart. Att ut på löprundor hela familjen tillsammans kunna rycka, skulle för oss vara riktig sommarlycka!

 41. Kommenterat av Sanna :
  juni 3, 2017,11:17 f m

  Oh, jag avskyr att springa men jag skulle verkligen behöva göra det! Och med en sån där fin vagn bara MÅSTE man ju ut och springa så man kan visa upp den!

 42. Kommenterat av Linda :
  juni 3, 2017,11:21 f m

  Jag skulle vilja vinna vagnen för att kunna komma igång med min egna träning igen. Jag prioriterar alltid att umgås med sonen på 2 år men med en johgingvagn så skulle jag kunna komma igång ordentligt och samtidigt få umgås med sonen!
  Älskar dom stora hjulen vilket gör att jag lätt kan springa i spåret med grusvägar och stora stigar!

 43. Kommenterat av Anna :
  juni 3, 2017,2:55 e m

  Efter en vinter med vår rejäla vagn med liggdelen till insåg vi ganska snabbt att med sittdelen i så var vagnen ganska så osmidig till vår son. Vi har känt på lite olika vagnar men inte fastnat för något direkt. Men Thule så kmr vi kunna få den snabba och motionsvänliga vagn vi letat efter. Tror sonen också kommer trivas då han gillar att få se sig om.

 44. Kommenterat av Jennie :
  juni 3, 2017,3:56 e m

  Det var en gång en liten pojke som skulle fylla 1år (8/6 faktiskt) och hans kusiner från andra sidan landet kunde tyvärr inte komma på hans kalas. Men en storslagen present ville de så gärna att denne underbare lille prins skulle få. När pojkens pappa sen blev pappaledig på hösten skulle han packa med sig pojken och den SMIDIGA vagnen på tåget för att hälsa på storkusinerna och faster på den lilla ön där de bodde. Barnen skulle köra pojken i vagnen över grusvägar och klippor tills han kiknade av skratt.

 45. Kommenterat av Frida J :
  juni 3, 2017,4:13 e m

  Hej,

  Åh det här verkar va en riktigt schysst vagn som skulle passa mig perfekt! Vad jag saknar när jag är ute och traskar eller joggar i rask takt med min vagn är handbroms och vettiga hjul. Nu har min drygt 8månaders knodd dessutom börjat gilla att sitta framlänges så även hon skulle säkert gilla att se trädtopparna flasha förbi åt samma håll som jag. 🙂

 46. Kommenterat av Matilda :
  juni 3, 2017,4:58 e m

  Vilken dröm! Har spanat, känt o klämt på denna men aldrig kommit till köp då andra inköp alltid kommer före. Nu har jag äntligen, 2 år efter dotterns födsel, fått energi nog att komma igång och börjat ta hand om mig själv, inklusive träning, de vore ju toppen att kunna dela träningsupplevelsen med min dotter och glide(a) fram i denna fräsiga Thule!

 47. Kommenterat av Josefine :
  juni 3, 2017,4:59 e m

  Jag har alltid haft en dröm om att springa snabbt och långt, men aldrig tagit tag i det seriöst. Förens för tre år sedan när jag bara gav mig fan på att jag skulle kunna springa en mil en dag. I samma veva började jag en utredning om ADHD, vilket det visade sig att jag har. Med hjälp av löpningen så kan jag hålla mitt inneboende

 48. Kommenterat av Lisa Olsson :
  juni 3, 2017,5:04 e m

  Jag vill vinna Thule Glide till min man som älskar att springa året runt, men som har förlorat sitt löparsteg sedan våran dotter Linn föddes den 4 februari. Det skulle vara så roligt om han och Linn får hitta femensam glädje och njutning på löparturerna Att vagnen är rejäl och stabil med stora hjul är nog dens bästa egenskap så blir inte löpturerna enbart begränsade till cykelbanor, den har också goda förutsättningar att klara de barkbelagda elljusspåren i skogarna i Piteå OCH snö! Ett annat ENORMT plus är den höga maxvikten på Thule Glide ❤

 49. Kommenterat av Josefine :
  juni 3, 2017,5:05 e m

  Jag har alltid haft en dröm om att springa snabbt och långt, men aldrig tagit tag i det seriöst. Förens för tre år sedan när jag bara gav mig fan på att jag skulle kunna springa en mil en dag. I samma veva började jag en utredning om ADHD, vilket det visade sig att jag har. Med hjälp av löpningen så kan jag hålla min inneboende rastlöshet, ångest och all energi i schack. Och jag mår psykiskt sjuk himla mycket bättre när jag kan springa!! Nu är bebis här 3.5 månad och jag börjar komma igång igen – därför vill jag vinna detta fantastiska hjälpmedel! Det jag gillar är stora hjul och fjädringen då jag mest springer i skogen och på grusväg! (Min förra kommentar skickades innan jag var klar..)

 50. Kommenterat av Jon :
  juni 3, 2017,6:01 e m

  Jag ska snart påbörja min pappaledighet och har som mål att jag och lillgrabben ska tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Jag vill vara en bra förebild för honom när det kommer till att röra på sig eftersom allt fler barn rör sig alldeles för lite och tillbringar mer tid vid skärmen än vad de är ute och leker. Med en sjysst joggingvagn skulle vi kunna ut och springa tillsammans vilket säkert skulle bidra till att visa honom hur härligt och roligt det är att komma ut i joggingspåret. Om inte annat skulle vi få frisk luft och många roliga turer ihop. Det jag gillar mest med Thule Glide är nog att den har väldigt bra fjädring så att man kan köra med den off road.

 51. Kommenterat av Marcus Lindberg :
  juni 3, 2017,8:25 e m

  En helt fantastisk vagn! Jag gillar den lätta och aerodynamiska känslan när man springer. Fick prova en kompis vagn och känslan av att springa med en riktig joggingvagn när man är van en vanlig stor är nästan som att den drar dig framåt efter vägen. Hoppas innerligt att den vagnen får ett nytt hem här uppe i Norrland, Docksta. Kommer med största glädje ner och hämtar den.

 52. Kommenterat av Jerker :
  juni 3, 2017,10:06 e m

  Det finns gott om gravida löparpar i vår släkt, så det vore perfekt att få ge bort den till någon av dom som present 🙂

 53. Kommenterat av Lisa :
  juni 3, 2017,10:57 e m

  Jag skulle behöva en joggingvagn för att min man utmanat mig att springa Göteborgsvarvet nästa år.. jag är helt otränad för tillfället, varav aningens lite panik Jag i min tur sa att jag inte springer själv, så nu ska vi båda träna ihop! Inget fel på min älskade supenitro vi har nu, men ack att den är aningens tung, speciellt i uppförsbackevilket iofs kan vara bra! Men för motivationen att ge sig ut hade nog en Thule varit bättre

  Tack för en rolig tävling, och glad sommar!

 54. Kommenterat av Julia :
  juni 3, 2017,10:57 e m

  Då både jag och mannen har börjat springa skulle denna vagn underlätta då vi skulle kunna springa samtidigt ist för en i taget. Går ju inte nu när man inte kan ta dottern på 2 år med sig. Gillar att vagnen är rejäl, stora hjul och verkar ha fantask fjädring! ✊‍♀️

 55. Kommenterat av Josefine :
  juni 3, 2017,11:15 e m

  Åh tänk om denna vagn skulle lyckas att får mig ut i spåret igen efter andra graviditeten. Många kilon kvar, men ingen motivation gör tillfället… Gillar att den fått så positivt om fjädringen och sen ser de stora hjulen underbart härliga ut o rulla fram med 🙂

 56. Kommenterat av Ingela :
  juni 3, 2017,11:17 e m

  Vi behöver en löparvagn till lillan så mannen och jag kan ut och springa tillsammans igen! Den egenskap jag gillar bäst är utan tvekan den ställbara ryggen så lillan kan sova gott under turen.

 57. Kommenterat av Kristin :
  juni 4, 2017,12:41 f m

  Detta är verkligen drömmen för mig som idag tränar med ”vanlig” barnvagn för att komma ut på träningspass när min sambo jobbar mycket skift och jag är ensam med sonen. Jag tränar inför Everest Challenge som just nu är mitt största mål i livet förutom målet tidigare som var att bli mamma. Att bli förälder har varit det absolut högsta berget hittills att bestiga vad gäller utmaningar då det inte var enkelt för oss att bli gravida. Därför tycker jag denna utmaning passar mig så bra. Jag är av inställningen i livet att ingenting är omöjligt och med viljan når man precis överallt man vill nå -även om det stundtals kan vara tufft! Tävlingen är 8848 m och efterliknar förhållanden på Mount Everest. Man springer i backar och terräng med snö. Därför tränar jag mycket i terräng och med Thule glide avgudar jag verkligen den tilltagna fjädringen som både jag och min son saknar med min Brio Happy -som inte är så ”happy” efter ett löppass. Att man kan justera handtaget under tiden man springer är också något som skulle underlätta enormt på mina träningspass, framförallt då det skulle gå fortare i uppförsbackarna. Mitt teleskophandtag vill inte direkt förvandla mig till någon äventyrare som Aron Anderson eller Renata Chlumska när jag försöker ge vagnen en extra skjuts när jag tränar i Hammarbybacken i Stockholm och Flottsbrobacken i Huddinge. En vinst skulle underlätta så mycket för att nå målet att stå längst upp på toppen. Jag tror jag har vad som krävs mentalt, materiellt skulle förutsättningarna kunna vara bättre, men som med så mycket annat är vägen till toppen lång, utmanande och tålamodsprövande. ❤️ Heja heja! (Som min son brukar säga när vi springer…)

 58. Kommenterat av Evelina :
  juni 4, 2017,8:13 f m

  Denna skulle jag jätte gärna vilja vinna då man skulle vilja bli av med några extra kilon efter två täta graviditeter, och den ser väldigt stabil och bra ut

 59. Kommenterat av Alexandra :
  juni 4, 2017,8:31 f m

  Mammakroppen i all ära, men jösses vad jag längtar efter att få komma igång. Jag har som många andra föräldrar svårt att hitta tiden, när barnen är vakna vill jag vara med dom och när de somnat är jag för trött för att ta mig ut och springa.
  Att kunna ta med lilleman ut på en tur i vagnen så kan storasyster cykla bredvid. Då kan vi ut och träna tillsammans utan att vara beroende av pappans arbetstider 🙂

  Jag gillar att den har en bra sufflett som skyddar när man swishar fram och att barnet kan somna under turen och ändå ligga bekvämt.

 60. Kommenterat av Ewa Törnström :
  juni 4, 2017,10:31 f m

  Vagnen har så många fördelar att jag knappt vet vart jag ska börja, men säkerheten kommer nig ändå först! Att den både är stabil, har fempunktsbälte och fast framhjul är ett stort plus! Att barnet kan sitta bekvämt upp eller tillbakalutat passar oss perfekt då vi har en nyfiken liten krabat! Han avskyr dock att få solen i ansiktet, men det löses ju med den långa solsuffletten! Vi har länge tittat på en löparvagn då detta är något både jag och barnets far ägnat oss mycket åt tidigare men som nu lagts på hyllan. Hade varit helt fantastiskt att få överraska med en sund och väldigt snygg sak!

 61. Kommenterat av Caroline :
  juni 4, 2017,11:15 f m

  Nu när solen börjar lysa,
  Vill jag ut i spåret och mysa.
  Men med tre barn är det inte så lätt,
  Men med en löpvagn kanske det ändå finns ett sätt.
  Extra bra med en stor suflett,
  Och att den även tar stora barn så lätt.
  Med en sådan hjälp finns inga ursäkter kvar att ha,
  Det är bara att ge sig ut, träna och må bra.

 62. Kommenterat av Jennifer :
  juni 4, 2017,4:42 e m

  Åh denna vore toppen! Bra bromsar, stor varukorg och så verkar ha en himla bra suflett! Har precis gått ner all min gravid vikt och Nu med sommar och sol runt hörnet vill jag ut å springa. Hoppas vinna så vi kan ut på en hel del turer!

 63. Kommenterat av Rebecca :
  juni 4, 2017,5:23 e m

  Åh, denna vagn skulle innebära sån himla lycka för pappan till mitt barn, en dröm! Han envisas att det räcker med en vagn – men innerst inne önskar han snabb sportig vagn som tar sig fram lätt och smidigt så vi kan springa tillsammans framöver! Perfekt för sommarens alla turer.

 64. Kommenterat av Angelica Lindén :
  juni 4, 2017,7:39 e m

  Det som är bäst med denna vagnen är smidigheten ihopfällbart och den sköna komforten för barnet med dem stora hjule. Hade passat perfekt på grusvägarna hör omkring och då dem stängt till vår ena runda då nu går den lite offroad. Men denna hade vi kunnat ta kvällsrundor och även ta en läptur till jordgubbsodlingen inte så långt från huset. Där brukar vi även köra för att plocka hallon och vinbär. Med denna hade det kunnat bli en löptur varje gång vi ska plocka bär.

 65. Kommenterat av Emleie :
  juni 4, 2017,9:08 e m

  Om jag vinner denna kommer den användas flitigt av oss och våra grannar. Vi har redan en löpvagn som vi delar på men kan då springa alla tillsammans, 2 mammor, 2 pappor o 2 små bebisar – det vore så skoj!

 66. Kommenterat av Anna :
  juni 4, 2017,11:42 e m

  Jag skulle vilja vinna vagnen till min man som har börjat springa och gärna tar med sig stora flickan men inte riktigt hat nån vagn som är bra till det.
  Thule glide är framför allt snygg och välgjord så man kan ha den även om man inte gillar att springa.

 67. Kommenterat av Maria :
  juni 5, 2017,11:00 f m

  Efter att jag blev tvåbarnsmamma för snart två år sen har jag tagit tag i löpningen på riktgt och försöker springa minst tre gånger i veckan. Efter att ha börjat jobba så är tiden svår att hitta, men med den här vagnen finns det inga ursäkter. Det jag gillar bäst är så klart att det går att jogga med den och det skadar ju inte att den är snygg också.

 68. Kommenterat av Ida :
  juni 5, 2017,6:27 e m

  Har dragit mig från att motionera alldeles för länge och nu känner jag att jag måste ta tag i detta. Men med fyra barn är det inte så enkelt att komma iväg till gymmet. Yngsta är fyra månader och med en Thule hade vi kunnat fixa att komma ut, de äldre barnen skulle kunna åka kickboard bredvid 🙂

 69. Kommenterat av Annica L :
  juni 6, 2017,12:50 f m

  Skulle ge en frihet i vardagen. Att få komma ut på fler och längre löppass, mu springer jag med en vagn inte gjord för löpning.
  Kunna träna tillsammans med barnen, två av dem tränar löpning.

  Egenskapen jag gillar bäst är solsufletten, ingen glad liten tjej vore det med sol i ögonen och att skydda huden.

 70. Kommenterat av Viola :
  juni 6, 2017,9:49 f m

  Lillkillen fyller ett den 20 juni, känner att det är dags att börja träna mamma kroppen nu.
  Det jag gillar med Thule Glide är de stora luftfyllda hjulen och bra benutrymme.

 71. Kommenterat av Emma E :
  juni 6, 2017,2:43 e m

  Alltid svårt att motivera varför just jag ska vinna, men håller verkligen tummar och tår att vinna en allround vagn som funkar lika bra i staden som på joggingturen, samt att den har en riktigt bra sufflett som är skyddande
  Kommer vara ensam en hel del med barnen i sommar och det hade varit skönt om vi kan ta oss ut och få frisk luft samt motion.
  Just nu har min rygg gett upp helt samt att jag går runt med extrem foglossning, får så dåligt samvete över att inte kunna göra något och de vill jag ändra på när andra barnet kommer snart när jag kan gå ut med båda barnen samtidigt och få träning.
  Vill verkligen komma i form efter graviditeterna och få bort alla gravidkilon som finns och fanns kvar redan från första graviditeten.
  Hoppas hoppas som en försenad 30 års present att vinna den fina Thule Glide till mig och mina barn som kommer få en mamma med bättre välmående och ork. ❤️❤️❤️

 72. Kommenterat av Pauline Nilsson :
  juni 6, 2017,10:53 e m

  Jag skulle vilja vinna denna vagn då jag börjat min viktresa efter 2 graviditeter. Vore guld att få kunna ta min lilla dotter på en joggingtur och njuta av sommaren tillsammans! Och denna vagn verkar vara joggingvagnarnas rolls Royce =0)

 73. Kommenterat av Emma :
  juni 6, 2017,11:33 e m

  Många familjer har varit lediga och firat nationaldagen tillsammans idag. Jag önskar ofta att vi vore en av dem, det blir så tydligt dagar som dessa. Att jag önskar oss mer familjetid. Därför vill jag vinna! Idag är en sådan dag när jag jobbar… för att alla andra ska känna sig trygga, och om någon behöver hjälp finns jag där för er oavsett tid på dygnet. Min önskan är att jag tillsammans med min flickvän skulle få mer tid tillsammans med vår dotter. För vi gillar båda träning och familjetid och vill gärna kombinera det bästa av två världar. Samtidigt. Utan att turas om att vara hemma en åt gången och passa dottern. Vill vinna för att vi inte ska vara ifrån varandra mer än nödvändigt. Att dela det man upplevelser med dem man älskar vore den bästa presenten.

  Den bästa egenskapen är ju att Thule Glide skapar mer familjetid 😉 men i övrigt så tycker jag att körupplevelsen med den grymma fjädringen skulle sättas riktigt på prov här i den jämtländska fjällvärlden och då är det ju toppen att vagnen verkar så bekväm för hon som ska sitta däri. Ett stort plus för det Thule! (Har en snäll vän som hämtar om jag har turen på min sida). Mvh Emma

 74. Kommenterat av Emil Berggren :
  juni 7, 2017,6:23 f m

  Känslan när jag får syn på en Thule Glide är ”längtan efter rörelse”. Att vinna detta exemplar kan jag bara drömma om, men det skulle vara en underbar sommargåva och dessutom vara en optimal löparvagn för vår lilla familj som:
  – Är aktiv (mamma)
  – Vill vara aktiv (pappa), och
  – Skriker högt av tristess – och skämmer därmed ut föräldrarna – om inte föräldrarna är aktiva (barn).

  Bästa funktionen är att den är genomtänkt med säkerheten. Detta tätt följt av att vagnen kan följa med under lång tid då den rymmer även lite större barn.

 75. Kommenterat av Lotta :
  juni 7, 2017,1:15 e m

  Sökes: Springglad vagn som gillar löprundor i härlig natur likväl som på grusvägar och asfalt. Du skall ha en lätt konstruktion men trots det vara stabil och praktisk. Din viktigaste egenskap är att du klarar passagerare som väger 34 kilo, med den kapaciteten kommer du få en trogen vän under många år.
  Finnes: Flicka som gärna vill uppleva fart och fläkt, även fast hennes kropp inte tillåter det för egen maskin. Mamma som gillar (och behöver!) att röra på sig. Vill med hjälp av vagnen skapa aktiva minnen tillsammans med flickan – första stoppet Glädjeruset.

 76. Kommenterat av Helena :
  juni 7, 2017,4:42 e m

  Som vi pratat hemma om att vi behöver en springvagn! Särskilt nu när sambon är pappaledig och verkligen skulle behöva springa lite unders barnets sov på dagen. Önskar verkligen vi fick vinna då ekonomin är lite pressad under föräldraledigheten 🙂

 77. Kommenterat av Moa :
  juni 7, 2017,11:33 e m

  Min sambo tycker det verkar så himla fånigt med en springvagn. Så tänk om man fick övertrumfa honom lite grann, haha. Jag tycker den verkar väldigt stabil och det jag gillar bäst är att den verkar så rymlig så lilltjejen skulle ha gott om plats 🙂

 78. Kommenterat av Charlotta :
  juni 7, 2017,11:36 e m

  Jag önskar vinna detta vrålåk till mig och min fartfyllda son på 10 månader! Jag är en tidsoptimist, vilket många i min omgivning med viss irritation ofta påpekar, och jag försöker (faktiskt…!) jobba på denna något dåliga egenskap. Den här vagnen skulle absolut ge mig en push i rätt riktning. Speciellt nu när jobb och de där omtalade lämningarna och hämtningarna hägrar. Jag är av det hurtiga slaget så visst har jag försökt jogga i snömodd, på grus, stock och kullersten med lillen i vår vanliga vagn (ett blocketfynd) men det är sällan särskilt optimalt. Ibland funderar jag på var gränsen mellan anständig och knäppgök går. En fin linje eller hur? Men som mamma har man ju till synes inte bara sig själv att tänka på. Har aldrig testat någon springanpassad barnvagn men bara gissar att det skulle REVOLUTIONERA vår vardag, Det bästa med vagnen är enligt mig att den ser riktigt snabb ut. Den inspirerar till spring i benen helt enkelt!

 79. Kommenterat av Lisa L :
  juni 7, 2017,11:38 e m

  Men ja, med denna kan varken jag eller ungarna komma ifrån att min träning uteblir! Med två vildingar till ungar är det som om vi inte riktigt orkar lägga tid på träning. Att ens den andre föräldern ska få egen tid, medan den andre kämpar på med barnen gör att vi hellre är alla tillsammans eller delar upp oss med varsitt barn. Bäst med denna Thule är att vi kan dela upp oss och att halva familjen kan träna samtidigt! Att båda våra barn om 18kg vardera kan åka med och få plats (inte samtidigt, såklart)) är ju helt fantastiskt. . Ååå tänk att man kanske skulle kunna se fram emot beach 2018 och mer endorfin-energi redan snart! 😉

Leave a comment