Köln, här kommer jag!

Skrivet torsdag, 10 september, 2015 · 10 Kommentarer

KUJ2015När ni läser det här sitter jag på ett plan på väg att landa i Köln i Tyskland. Precis som förra året ska jag igen få besöka den för en barnvagnsnörd helt magiska mässan Kind und Jugend! Förra årets vistelse på mässan var helt omtumlande, och då reste jag dessutom tillsammans med mitt yngsta barn. Detta år är jag barnfri och ska försöka lägga in en ännu högre växel så att jag sedan kan rapportera om allt värt att rapportera till er här på bloggen!

För den som är nyfiken på hur det var på förra årets Kind und Jugend finns mina tre inlägg om mässan här, här och här. Även i år kommer jag detaljerat sammanfatta alla nyheter inlägg som kommer upp här på bloggen med start i nästa vecka. För att följa mina barnvagnsäventyr live så rekommenderar jag att ni följer mig på Instagram (@babababies) eller gillar Allt om Barnvagnars Facebook-sida!

Vilket barnvagnsmärke är ni mest nyfikna på att få läsa mer om från mässan?


10 Comments

 1. Kommenterat av Vera :
  september 10, 2015,6:58 e m

  Baby Jogger! Vad är med Baby Jogger Vue double (?)
  Älskar din blogg. En barnvagnsnörd från Österrike 🙂

 2. Kommenterat av Anna :
  september 14, 2015,12:02 e m

  Hej Vera!
  Tyvärr, den tillverkas inte längre som jag förstått det, tror den eventuellt blev alldeles för bredd. Fanns inte med på mässan alls!
  /Anna

 3. Kommenterat av Hanna :
  september 10, 2015,9:33 e m

  Stokkes vagnar skulle jag vilja veta mer om! (Om dom nu finns med på mässan)

 4. Kommenterat av Anna :
  september 14, 2015,12:00 e m

  Hej Hanna, tyvärr, de hade ett hemligt showroom utanför mässan. 🙁
  /Anna

 5. Kommenterat av Pernilla :
  september 14, 2015,8:57 e m

  Kommer några nyheter från Kronan för 2016 tro?

 6. Kommenterat av Anna :
  september 17, 2015,1:55 e m

  Japp! Nya sufflettfärger är vad det främst handlar om.
  /Anna

 7. Kommenterat av Elin :
  september 15, 2015,10:12 e m

  Kommer Bugaboo ha några förändringar på Donkeyn inför 2016? När kan man tänka sig att nästa års modeller släpps?
  Inga fler syskonvagnar på g?

 8. Kommenterat av Anna :
  september 17, 2015,1:55 e m

  Hej Elin,
  jag har inte hört något alls om att det är en ny Donkey på gång. Bugaboo har inte årsmodeller utan de kan släppa nya versioner av sina vagnar när som på året, både Cameleon3 och Bee3 kom dock i september, men Buffalon lanserades februari så de verkar inte bundna till att släppa nyheter en särskild tid på året. Tyvärr inga andra spännande syskonvagnar på gång vad jag känner till!
  /Anna

 9. Kommenterat av Sara :
  september 16, 2015,8:22 e m

  Vilken informativ blogg!! Men jag är på jakt efter en sittvagn/sulky som blir så liten som möjligt i bilen men ändå fungerar med ståbräda. Önskvärt vore även om man kan ha sittdelen mot sig, inte enbart framåtvänd. Har du något bra tips? 🙂

 10. Kommenterat av Anna :
  september 28, 2015,3:31 e m

  Hej Sara, din kommentar såg jag inte förrän nu, ber om ursäkt för det! Jag har tyckt att Bugaboo Bee varit smidig med ståbräda, men det beror också lite på vilken budget du har för denna vagn samt i vilken slags terräng den ska köras? Bee lämpar sig ju t.ex. bäst inne i stan eller på slät asfalt.
  /Anna

Leave a comment