Tidnings- och träfftips!

Skrivet onsdag, 19 februari, 2014 · 2 Kommentarer

viforaldrar_aob

För dig som just nu är på jakt efter den rätta syskonvagnen för just din familj så finns det i senaste numret av ViFöräldrar en intervju med mig på just detta tema: vad ska man tänka på, vilka typer av syskonvagnar finns det och hur vet man vilken som passar ens egna behov? Spana in, numret finns i butik nu!

zen+shopOch för dig som är nyfiken på Babyzens vagnar, både Zen och nya Yoyo 0+, så får ni gärna strosa förbi Babyshops fysiska butik i Sturegallerian nu på fredag. Jag och den Zen som just nu bor hos oss finns på plats för demonstration, och jag svarar gärna på frågor om vagnarna för dig som vill veta lite om hur de är att köra och använda i vardagen. Hoppas vi ses där!

 


2 Comments

 1. Kommenterat av Sofia :
  mars 2, 2014,12:51 e m

  Vi ska byta ut våran bugga cam 3 mot en smidig sittvagn. Vi funderar på babyzen, de verkar så snidiga! Men fungerar de till vardags inte bara resa? Är sittdel vändbar? Våran son är 1 och sitter ju superbra i buggan men skulle vilja ha en ännu smidigare vagn till våren..

 2. Kommenterat av Anna :
  mars 2, 2014,9:33 e m

  Hej Sofia, är det Yoyon du menar? Den funkar till vardags, absolut, men jag skulle personligen inte ha den som endavagn utan i så fall komplettera med en lite större vagn som funkar bättre i terräng och snö osv. Sittdelen är inte vändbar på Yoyo! Jag gillar Yoyon väldigt mycket, men som ett tips till dig så är det många som kompletterar Cameleon3 och Donkey med Bugaboos vagn Bee+. Den är inte heller en vintervagn direkt men sittdelen är vändbar och den är mindre och smidigare än Cam3!
  /Anna

Leave a comment