Axso Barnvagnsskidor söker testförare inför vintern!

Skrivet lördag, 26 oktober, 2013 · 2 Kommentarer

testforare_axsobarnvagnsskidorFörra vintern provade jag Axso Barnvagnsskidor på flera av vagnarna jag hade hemma för tillfället och inför den kommande vintern så söker Axso efter nya testförare! För att läsa om mina erfarenheter av skidorna så kan du kolla in inlägget jag skrev i februari i år här på Allt om barnvagnar. Vill du själva få chansen att testa så ska du besöka Axso Barnvagnsskidors Facebook-sida, där man anmäler sig och där det står mer om kriterierna. Just nu erbjuder Axso även 25 % rabatt och fraktfritt på skidorna, så passa på för när snön väl kommer så misstänker jag att de kan gå åt i en rykande takt!

 


2 Comments

 1. Kommenterat av Sandra :
  oktober 27, 2013,6:47 e m

  Hej.
  Du har en bra blogg men jag tycker inte att namnet ”allt om barnvagnar” stämmer för du skriver nästan enbart om brio go, babyjogger, bugaboo och babyzen.
  Varför skriver du inte om alla barnvagnar så som barnvagnsblogg.se gör?

  Mvh sandra

 2. Kommenterat av Anna :
  november 4, 2013,10:59 f m

  Hej Sandra,
  jag skriver om de barnvagnar jag vet mycket om och om det som är aktuellt i barnvagnsbranschen och som intresserar mig! 🙂
  /Anna

Leave a comment