Babyjogger City Versa

Skrivet fredag, 2 december, 2011 · 4 Kommentarer

Apropå bakåtvända sulkys så lanserar Babyjogger en vagnsmodell nästa år som definitivt platsar i den kategorin. Nya City Versa lovar mycket så kvar återstår endast att se om den kan leva upp till de höga förväntningarna. Frågan är bara när exempelvis Brio, Emmaljunga och Kronan ska förstå att det här är vad marknaden efterfrågar?


4 Comments

 1. Kommenterat av Cecilia :
  december 8, 2011,5:50 e m

  Hej!

  Vet du om det går att få lufthjul på den? Såna som city mini gt har och eliten.
  Mvh/Cecilia

 2. Kommenterat av alltombarnvagnar :
  december 8, 2011,5:55 e m

  Tyvärr vet jag inte det, men det borde en återförsäljare kunna svara på så fort de finns i butik. Annars kan jag tipsa om att maila Babyjogger direkt, många företag har en både bra och snabb kundservice!

 3. Kommenterat av Angelica :
  december 10, 2011,6:58 e m

  Hej! Jag skulle vilja veta vad ni tycker om city selecten? Vår son är 2,5 år och ska strax få syskon och vi väljer nu mellan city selecten och någon av uj duo och babytravel, och vi är så kluvna och ka. Inte bestämma oss. Vi bor i Halmstad och går mycket både i stan och längre promenader.
  Super tacksam för råd o tips =)
  Angelica

 4. Kommenterat av alltombarnvagnar :
  december 10, 2011,10:51 e m

  Jag har inte haft en själv men jag har hört gott om den. Dock är Selecten en helt annan vagn än UJ Duo och Baytravel, så ni får nog först bestämma er för vilken typ av vagn ni är ute efter, och vilka mått den behöver ha! Personligen skulle jag nog föredra en UJ eller Babytravel, i mina ögon är det mer utav en promenadvagn än vad City Select är.
  /Anna

Leave a comment