4Moms Origami

Skrivet onsdag, 14 december, 2011 · 3 Kommentarer

Strollers are all the same and haven’t changed for decades. That’s why 4moms developed the Origami power-folding stroller.

 

Den nya högteknologiska barnvagnen Origami från märket 4moms är den första barnvagnen i världen som har en strömdriven ihopfällning. Batteriet laddar sig själv när vagnen rullar och driver också displayen på handtaget som visar hastighet, hur långt du gått, om ett barn sitter i vagnen(!), temperatur o.s.v. Självklart har chassit till vagnen inbyggd belysning så att du både på dagtid och i mörker syns väl. Spontant tänker jag att Origami passar föräldrar med svårigheter att röra sig, kanske reumatiker eller höggravida, men de kanske inte är de som i första hand är ute och går med barnvagn?’

Origami finns inte att köpa i Sverige, än så länge men jag såg den på Little Folks på Manhattan förra veckan. Den ser vid en första anblick ut som vilken vagn som helst men som ni ser ovan har den en egen liten hjärna.

/Lofsan


3 Comments

 1. Kommenterat av Helena :
  december 15, 2011,1:29 e m

  *flämt* en sån måste man ju bara ha!! 😀

 2. Kommenterat av Lind :
  april 7, 2014,5:15 e m

  Att vagnen inte säljs i Sverige stämmer inte! Den finnspå lekmer för 12500 tror jag et var.

 3. Kommenterat av Anna :
  april 7, 2014,8:38 e m

  Hej, inlägget är från år 2011 och då fanns inte vagnen till försäljning i Sverige, men det är kul att den nu 2,5 år senare har nått den svenska marknaden!
  /Anna

Leave a comment